Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ksenius

Zdradzil mnie 4 lata temu z moją psiapsiólka

Polecane posty

Gość ksenius

Hej Opowiem Wam moja historię. Moj kochany chlopak 4 lata temu pewnej nocy spotkal sie z moimi 2 kolezankami, i poszli pic do samochodu. Hmmm czemu mnie tam nie bylo? Moze dlatego ze mialam wtedy 17 lat i nie moglam pic, i przychodzic do domu nietrzezwa, bo wczesniej juz mi sie to zdazalo... A oni chcieli sobie popić... Szczeniackie lata mlodosci. Moj chlopak mial wtedy 19 lat, te dwie dziewczyny przypusmy ze jest to kasia i aga po 17 lat... Pili sobie w tym samochodzie, po czym kazde sie rozeszlo do siebie do domu. Wszystko by bylo okej, gdyby nie to ze moj chlopak, pisal pozniej do tej kasi smsy, ze on przyjdzie do niej pod dom i ze bedzie tam tak dlugo az ona mu nie otworzy, pisal tez zeby w koncu zrobila cos zwariowanego w swoim zyciu, zeby nie byla nuda. No i poszedl do niej, ona mu otworzyla, wszyscy u niej juz dawno spali. Poszli do jej do pokoju. Polozyli sie na lozku, przytulali dotykali, bylo pare buziaków. Ale kaska powiedziala mu ze ma juz sobie isc, i ponoc momentalnie otrzezwiala. No wiec On poszedl sobie do domu. Pozniej kasia powiedziala o tym co sie stalo adze i innym moim kolezankom. On i ta kaska, zalowali bardzo ponoc tego co sie stalo, i wiedzieli ze jak ja sie dowiem to bedzie z nami koniec. Tak wiec kryli to przedemna. Ale po 2 latach od tego zdarzenia, dowiadzialam sie od agi ze jednak Moj mnie zdrazil, nie wierzylam, ufalam mu i nie dopuszczalam tego do mysli ze tak moglo byc. Pytalam sie go a on przysiegal na dosłownie wszystko ze takiego czegos nie bylo ze aga klamie. Obydwaj kasia i on, byli przerazeni tym ze moge sie dowiedziec prawdy. I moj wpadl na pomysl zeby kasia mi powiedziala ze ze ona to wszytsko wymyslilla i ze takiego czegos nie bylo. Bylam wkurzona na nia, ale jej przebaczylam i wszytsko juz bylo okej. Nie wiedzialam tylko dlaczego jak mowilam MU ze jestem wkurzona na kasia, ze jak ona mogla, on ją bronil zawziecie. Mowil ze to wlasnie Aga chce nas rozdzielic, nas ze soba skócic. Ale okej, minely 2 lata kolejne lata. Dwa udane lata, wiadomo czasem moze bylo jakies mniejsze sprzeczki, ale tak to bylo okej. :) No i dzis po tych 4 latach od zdrady dowiaduje sie od Niego ze to jednak byla prawda, ze oklamal mnie bo nie chcial mnie stracic. :/

Gość ksenius
nie wiem... najgorsze jest to ze mnie okłamal...

Gość ksenius
up

Gość dama_kamerkowa
jeśli kochasz bezgraniczne to przebaczysz, jeśli uniesiesz się honorem to odejdziesz... a potem... jeśli z nim zostaniesz to zamieni kasię na basię, martę, jolę, ole etc lub będzie ci wierny do końca jak pies a ty i tak będziesz się zastanawiać, czy możesz mu ufać jeśli go zostawisz, możesz uważać, że popełniłaś błąd, lecz jeśli on naprawdę Cię kocha to zrobi wszystko by Cię odzyskać, wtedy wróci z podkulonym ogonem i zgodzi się na każde twoje utimatum

Gość onaaa-20cia
witaj...przeszłam coś podobnego..choc moze nie podobnego ale bolalao takze bardzo.odkrylam ze moj takze mnie oklamywal i pisal do dziewczyn na necie..zerwalam i bolalo strasznie:( boli nawet do dzis.a on ?? blagal mnie o powrot.nigdy nie pokazywal mi az tak ze mu zalezy..zarezykowalam i wrocilam.jestesmy razem z pozoru jest super:) ale wewnatrz to siedzi jeszcze;/ zaufanie mam bardzo male i dalej sie boje..ale zarezykowalam..najwyzej zerwe jak okaze sie ze sie nie zmienil i dalej mnie klamie. musisz to dobrze przemyslec bo oni czasem naprawde zaluja tego ze chwilo mysleli dolną czescia ciala..daj sobie troche czasu

Gość ksenius
jesli chodzi o interent to tez mozna powiedziec ze mnie przez to zdradzal. To znaczy mial konto na fotce.pl i tam pisal wiadomosci do innych dziewczyn typu: napatrzec sie nie moge, super z ciebie laska, jestes piekna kobieta itp. Pisalam pozniej z nim o tym na gg, ale jak tylko wspomnialam cos o fotce, to mowil ze on tego nie uzywal, i nigdy z nimi nie pisal no moze raz... a widzialam ze to nie bylo raz to kilkanascie razy. Ale bylo to wtedy jak mnie nie bylo z nim, jak bylam za granica w pracy rok temu.... Ja on mogl mnie tak klamac...

Gość chuckburry
Jak dla mnie, to obydwoje jestescie niedojrzali...:O

Gość ksenius
aha