Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oj jak ona mnie wkurza

wkurza mnie sąsiadka

Polecane posty

mieszka taka baba w bloku obok mnie, nic nie robi całymi dniami, tylko siedzi w oknie i gapi się na podwórko i ciągle drze ryja. woła te swoje dzieciaki, jakby głuche były! kutwa mieszka na parterze, tak boli ją zejśc na podwórko i zawołac dzieciaki normalnie? wkurza mnie tylko tym swoim darciem się. już z nią nie mogę wytrzymac! :o

Gość nehna
jeśli teraz tak Cie wszystko wkurza, to co będzie za parę lat?

Gość A ja mieszkając na 4 piętrze
mam schodzić i wołać dzieci :O

nie dopisałam jednej rzeczy: jej blok stoi tak trochę z boku, tak że z jej okien nie widac nawet tego placu zabaw, więc drze ryja głośno, żeby ją było słychac daleko. ty z 4 piętra jak masz pod oknami podwórko, to nie musisz chyba aż tak głośno się drzec...

to może udziel rady sąsiadce, niech kupi dzieciakom telefony komurkowe i niech więcj nie drze ryja..... a potem życz jej wszystkiego dobrego z okazji Dnia Sąsiada :D

to może udziel rady sąsiadce, niech kupi dzieciakom telefony komurkowe i niech więcj nie drze ryja..... a potem życz jej wszystkiego dobrego z okazji Dnia Sąsiada :D

dzieciaki są raczej za małe na telefony. zresztą ona nie pracuje, każde dziecko z innym facetem, żyje z zasiłku, to z czego by za nie zapłaciła? jest coś takiego jak dzień sąsiada?

taaaak, ja dostałam od swojego sąsiada kwiaty :D cały dzień trąbią o tym w mediach..

cały dzień byłam odcięta od rzeczywistości i mediów, dopiero teraz nadrabiam ;) o cholera, to ja biegnę do sklepu po czekoladki dla niej :D ahahah