Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hjhjh7788

BŁAGAM O POMOC ZANIM ODWIEDZE LEKARZA!CZY TO ZATOR ???

Polecane posty

Gość hjhjh7788

ostatnio cwicze łydki sama w domu i podnosze sie na palcach w góre ale to tak nie za intensywnie nawet bardzo i ostatnio juz 3 dni czuje od czasu do czasu takie włAsnie drganie w srodku i nie wiem jak to nazwać.. ale to chyba nie od cwiczen bo to nie w łydce sie dzieje którą cwiczyłam tylko zaraz wyżej pod kOlanem z tylu nogi.. czy to zator?to tak jakby w srodku ..w żyle czy nie wiem ..nie umiem wytłumaczyć ale takie włąsnei jakby drganie tam czuje czy coś

Gość MISTRZ/MISTRZYNI
idź do lekarza najszybciej, jesli to zator.........?!!!!!

Gość hjhjh7788
i jeszcze jak podnosze noge do góry to mi pochwa furczy

Gość zator zator zator

Gość hjhjh7788
to nawet nie boli kurcze tylko od czasu do czasu takie wasnie uczucie jak opisalam nastepje i mnie to niepokoi..:(

Gość skromnym zdaniem
Z reguły przed zatorem np. tętnicy płucnej pojawiają się objawy zapalenia zakrzepowego żył, najczęściej w okolicy łydki. Do tych objawów zalicza się ból łydki, zaczerwienie, "ocieplenie" miejsca bolącego. Po prostu są to objawy zapalne. Jeśli się tego nie leczy po oderwaniu się skrzepliny z naczynia w łydce może dojść do zatoru. Poczytaj w necie o zakrzepowym zapaleniu żył (Twój opis objawów jest dość malo zrozumiały) i jeśli stwierdzisz u siebie takie objawy, idź do lekarza czym prędzej.

Gość skromnym zdaniem
Jeśli bierzesz tabletki antykoncepcyjne i dodatkowo palisz papierosy, prawdopodobieństwo ZZŻ jest większe...

Gość hjhjh7788
NIE BIORE ZADNYCH ANTY ani nie pale :(

kurcze,po prostu to nic innego jak brak magnezu.Gdy ćwiczysz ubywa Ci magnezu i trzeba go uzupełniać a jak się domyślam pewnie tego nie robisz.pobierz parę dni magnez z tabletkach i napisz czy pomogło :)

Gość nienawidze tej nuty
Ktoś wyżej trafnie napisał. Drganie to nie zator, ale idź na wszelki wypadek. Moja przyjaciółka właśnie zmarła przez to,coś strasznego.

Gość murwa egoj kać
UMRZESZ.WKRÓTCE.

Gość grtyyyy
Co za kretyni wyciągają topik sprzed 3 lat i doradzają autorce. Ludzie, patrzenie na daty nie boli!

Gość mama Halinki
to był zator, córka zmarła w nocy tego samego dnia :(