Gość paww Napisano Czerwiec 2, 2009 Proszę polećcie mi stomatologa, kt.nie tylko leczy ale i zajmuje się estetyką. Przeprowadzam się do K, będę wdzięczna za pomoc:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość paww Napisano Czerwiec 2, 2009 oj nie ma nikogo z Kato? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość paww Napisano Czerwiec 2, 2009 ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość paww Napisano Czerwiec 2, 2009 hop hop? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pawwwwww Napisano Czerwiec 2, 2009 :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość samaEwusia-lat44 Napisano Czerwiec 3, 2009 DENTYSTA!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sylwia Napisano Styczeń 31, 2019 Mieszkam w okolicach Katowic ale jeżdżę do Krakowa do Villa Dentica. Obecnie jestem na etapie zakładania licówek i na razie idzie świetnie, więc polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bambii 0 Napisano Maj 28, 2020 Ja jadę do Warszawy do centrum Corten Medic. Nie jestem zbyt ufna, więc jak już jeden stomatolog mi podejdzie to mu nie odpuszczam haha. Za tydzień mam wizytę, więc czea mnie mała wycieczka. W razie wątpliwości - tak wiem, jest pandemia, ale corten dba o komfort i bezpieczeństwo lekarzy i pacjentów (na ich stronie można poczytać o wszystkich procedurach). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mariusznowicki 0 Napisano Lipiec 21, 2020 Szukasz dobrego dentysty w Katowicach? Sprawdź katalog Dentysta.TOP - https://dentysta.top/katowice/ - tu znajdziesz najlepszych dentystów i stomatologów według opinii klientów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mikku 0 Napisano Listopad 12, 2020 no to ja polecam w Krakowie stomatologię dr Cichonia! leczą dokładnie, przyjemna atmosfera i w pełni bezpiecznie! jest bardzo ok! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Paweł789 0 Napisano Styczeń 12, 2023 Na pewno NIE POLECAM Dental Medical Clinic ul. Sandomierska 4 w Katowicach!!! Obsługa fatalna - drogo. Nie wystawiają paragonów.Oszukują ludzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach