Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adela i krystyna

co sadzicie o facecie , który

Polecane posty

Gość adela i krystyna

ma 30 lat i nosi sygnet na palcu:P??? dla mnie to masakra

Gość fdsgdfg
generalnie to mam t w dupie😴

Gość adela i krystyna
bo sie poznalismy w necie i mamy sie umówic gadamy juz długo itd ale tak patrze na te zdjecia jego i widze tak srebrny łancuch na szyji, na rece łancuch ,srebrny zegarek i teraz widze sygnet:D:D masakra ogólnie spoko sie juz poznalismy ale to mnie odstrasza.... kojarzy mi sie z buractwem:P ale nie jest zadnym drechem....:P ani szpanerem raczej taki gadzeciarz:D

mam kumpla, ktory ma 21 lat i tez nosi sygnet... i dodam ze ubiera sie rapersko, to juz wogole nie idzie w parze :/

Gość adela i krystyna
nie no ten nie ubiera sie rapersko rczej normalnie jaks koszula, t-shirt i spodnie, łazi w glanach i słucha heavy metalu:D

Gość Legina
dżolero gangsta boss

Gość adela i krystyna
ja tez wcale nie nosze jedynie kolczyki wkrety;) i pierscionek ;)

Gość ciężko stwierdzić
generalnie sygnet kojarzy mi się żle szczególnie jeśli idzie w parze z przystrzyżonym wąsikiem i rozpiętej koszuli w celu pokazania zarośniętej klaty :( nie lubię tego typu kasanowy z disco polo, oczywiście to rzecz gustu i na pewno nie świadczy o człowieku, natomiast co do raperskiego stylu u młodego człowieka jest ok, nawet kozacko bym powiedziała :)

Gość dsxsq
Dzisiaj widzialem goscia z 60 lat obciety na 0 kanty obcisly sweterek gruby lancuch branzoletka, zloty duzy zegarek i 2 sygnety:D miod, kazdy kogo w jakis tam sposob znam a nosi sygnet to z zachowania burak jakich malo, gdyby u nas bylo tak jak np w usa ze sygnety nadaja uczelnie na znak ukonczenia czy tam za wygrana lige czy tam cos to moze mialy by jakis walor a tak ...