Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość girLL

cholernie małe piersi!!

Polecane posty

Gość girLL
Mam 15 lat, a moje piersi wyglądają jak u 10 letniej dziewczynki, mam całkiem dobrze rozwinięte brodawki, ale o krągłościach- nawet nie wspomnę :( . ciągle chodzę w stanikach z push-upem, dziewczyny z klasy śmieją się w szatni, bo one mają cudne,orąglutkie piersi, a ja kurde, jakby mnie wykastrowali!! :( mam już tego dosyć, wstydzę się chodzić z nimi na basen, bo zaraz się śmieją. chłopaki kręcą się koło nich, bo one eksponują swoje biusty-przynajmniej mają co.moje cycki to jest jakaś hiroszima, masakra,czarnobyl:(:(:(:( błagam..błagam. zgodzę sie na różne papki,okłady,kąpiele,tabletki, syropki, ziólka, żebym tylko miałam chociaż ten rozmiar A. czekam na odp. - płaska :(:(

Gość fghghgh
jak za jeszcze max 3 lata nic się nie pojawi to na badania hormonów :) tylko wtedy będziesz musiała lekarzowi o tym wstydliwym problemie powiedzieć.. ale dasz radę .. ja mam ledwo takie A może troszeczkę na przełowmie w B także też cudów nie ma a mam 20,5 a nie 15 :P

Gość girLL
dla chcącego nic trudnego... a może macie jakies domowe sposoby na cycuszki? :( ,żeby były troszkę większe, a nie decha!! :(( z takimi cyckami to ja daleko nie zajadę.jak ja będę uprawiać sex? chyba się spalę ze wstydu przed chłopakiem.