Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mastzxc

Do kobiet - czy miesnie faceta naprawde maja znaczenie?

Polecane posty

Gość mastzxc

Czy wolelibyscie kumatego faceta ale slabo zbudowanego czy obojetnego dobrze zbudowanego?

Gość niestety jestem
Dla mnie nie maja dużego znaczenia, ale miło byłoby wtulić sie w umięśnione ciałko. Moze jutro będę mogła?:P

ja Ci odpowiem w imieniu kobiet: naprawdę znaczenie ma jedynie facet z polotem, inteligentny, pewien siebie, a nie ciapa, co to namiętnie przesiaduje na babskim forum i zadaje tak kompromitujące pytania. 🖐️

Gość mastzxc
Sam jestes c i pka: http://facet.wp.pl/kat,1007819,wid,11178836,wiadomosc.html Wszedlem specjalnie na babskie forum zeby spytac sie o zdanie wlasnie kobiet a nie pedalkow co to tu namietnie przesiaduja. Ps. dzis pierwsyz raz odwiedzilem to forum

Gość wawelski
aaa mięsień wacka ?

Gość wawelski
on właśnie sra w gacie

Gość umięsniony ale
absolutnie nie napakowany! taki w sam raz - ani chucherko ani strongman.:P

Gość mirabela90
A znacie jakieś odżywki? Mój chłopak chce przypakować (i ja też bardzo chcę, zeby to zrobił :P ), ale nie mam pojęcia jak mu pomóc, żeby efekty pojawiły się szybciej, żeby nie zdążył się zniechęcić. Na forach widziałam, jakaś odżywke białkową FormExplode i skusiłabym się na nią, ale sama nie wiem, czy ktoś z Was może coś napisać na ten temat? Plisss... bo nie wiem, czy zamawiać.

Gość gość
Wolę lekko umięśnionego (lekko - nie tak, jak na pierwszym zdjęciu), ale ważniejszy jest dla mnie charakter, poczucie humoru, męski sposób bycia.

Gość gość
Oczywiście, że mają, natomiast też nie przesadzajmy. Mój aktualny narzeczony zadbał o siebie i razem prowadzimy zdrowy tryb życia. Na początku nie chciał używać żadnych suplementów, natomiast kolega namówił go na Largomass i teraz uzyskał idealną sylwetkę!

Gość gość
Ja osobiście bardzo skrupulatnie pracowałem nad swoją sylwetką razem z moim trenerem personalnym, który między innymi polecił mi zakupienie suplementu largomass. Na dzień dzisiejszy jestem bardzo zadowolony z mojej pracy!

Gość gość
Miałem okazje stosować suplement Largomass i przyznam, że w końcu udało mi się wyrzeźbić odpowiednią sylwetkę.

Gość gość
Warto zainwestować w trenera personalnego, który dopasuje trening indywidualnie pod osobę. Dodatkowo mój polecił mi suplement largomass, który pomógł mi w zwiększeniu masy mięśniowej.

Gość gość
dla mnie w ogóle nie mają :D

Gość gość
mają. żadna nie chce tłusciocha czy szkieletora, no chyba że przy kasie

Gość gość
oczywiście, bo to nie tylko fajnie wygląda, ale daje poczucie bezpieczeństwa przy silnym facecie :)