Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mloda mami

malenstwo

Polecane posty

Gość mloda mami

mozna kupic ubranka dla dziecka w trzecim miesiacu? mówili mi ze nie mozna zbierac bo to pecha przynosi jak to jest? bede wdzieczna za odpowiedz czekam:)

Gość nie wierz w te zabobony
:o

Gość mloda mami
a farbowac sie mozna mówili mi ze dziecko potem bbedzie rude nie mam nic do ludzi o tym kolorze włosów ale tak pytam

Czy masz namysli, ze ty jestes w 3 miesiacu ciazy? Roznie ludzie mowia. Ja na tym etapie nie kupowalam ubranek, bo nawet mi brzucha nie bylo widac, wiec kupowanie wyprawki wydalo mi sie po prostu smieszne. Bedac w 3 miesiacu drzalam raczej o to, zeby nie poronic. Rozne wypadki sie zdarzaja. Jak masz ochote, to kupuj. Ale wg mnie jest to za szybko.

Gość ja farbowalam
i ma czarne

Gość mloda mami
prosze o odpowiedz

Gość Keleonora
pewnie, że kup :D tylko nie szalej :P Jakbym miała wszystko kupić na ostatnią chwilę to .......... porażka

Gość Keleonora
Farbowałam się :D zawsze na czarno, mały urodził się czarny, a teraz jest blondynem :D

Gość roommaster
no co ty jakimis zabobonami sie przejmujesz?!?

Gość mloda mami
tak jestem w trzecim miesiacu nie kupuje nic bo nie wiem czy to chlopiec czy dziewczynka... ja od 3 miechuw tyje z 54kg przytyłam do 68kg jem normalnie a wigladam jak mała beczka... lekarz powiedział ze dziecko jest duze... trzeci miesiac mi sie konczy. o poronienie sie nie martwie nie musiałam dlugo czekac na moje malenstwo.. 4 miesiace to chyba nie duzo prawda?

Czy dobrze rozumiem, ze nie boisz sie poronienia, bo szybko zaszlas w ciaze? A co to za logika?

Gość mloda mami
babcia i mama mojego meza tłumacza ze nie mozna... oprocz tego farbowania kupywania nie mozna nic na szyj nosic bo dziecko bedzie owiniete pepowina..., nie mozna przechodzic pod sznurkani przez nic sie przeciskac... wiem ze gdybym tego sluchała to bym z domu nie wychodziła:)

Gość mloda mami
nie boie sie poronienia bo mam dobre wyniki to moja pierwsza ciaza... i wszyscy o mnie dbaja jak bym była krytyczne chora nic nie dzwigam nie wyslam sie... ja nawet nie zmywam... to od czego mam poronic?

Gość Keleonora
to chyba prowokacja - daj spokój

Gość mloda mami
zle zrozumiałas....jaka prowokacja ? nie rozumiem? ze babcia z jego mama tak mi mówia?

Gość mloda mami
a co do tego farbowania przeciez farba ani te wszystkie substancje nie dotra do płodu? prawda? na różnych blogach czytalam ze to niby nic nie szkodzi... ale nie chce zeby dziecko urodzilo sie chore lub cos takiego.... rozumiecie? co nie?

Gość buehehehehehhehehehee
ale jesteś tępa !! i Ty bedziesz matką ?? hahahahahhaa

Gość mloda mami
a ty jestes bezczelna!!!!! moze jestes stara i wszystko wiesz ja jestem młoda i myslałam ze dowiem sie tu czegos ale raczej nie!!!!!! macie dzieci wogóle? ja jestem tepa? ja tylko pytam i rozmawiam jak z normalnymi ludzmi ale nic tu po mnie nie bede z idiotkami pisac. jedna sie bała ze poroni pewnie palilas i pilas wtedy tez bym sie bała....

Gość ojejaaaaaaa słów brak
mloda mami - po prostu zadajesz takie pytania jakbyś miała 13lat. Takie rzeczy trzeba wiedzieć ZANIM SIĘ zajdzie w ciąże. Jesteś mało intelugentna więc nie wyzywaj innych od idiotek, bo sama nią jesteś. Współczuję Twojemu dzieciątku! aż żal czytać ..........

Gość do autorkiw
spokojnie:) Nikt Cie nie atakuje to tylko forum :):):) Możesz farbować włosy, tylko najlepiej u fryzjera żeby nie nawdychać się tego wstrętnego amoniaku, ja nie farbuje to się nie znam, ale teraz to już chyba większość farb jest bez tego świństwa. Reszta rzeczy o których pisałaś to zabobony i tyle.

Gość mloda mami
patrz na siebie wy wszech wiedzace wszystko od razu wiedziały ciekawe..... macie moze po 30 pare lat i idealne mamy..... połowa kobiet w polsce robi dzieci nie majac za co je utrzymac.... po jakiej wy szkole jestescie? ile macie dzieci ze takie oh i ahhh....

Gość mloda mami
wy sie dziwicie ze pytam po dwa razy jak jedna mówi tak druga inaczej... nie denerwuje sie bo nie ma kim... glupie panny madrza sie jak by wszystkie rozumy zjadły!!!!!

ja o siebie dbałam nie paliłam i nie piłam i dziecko straciłam, nie mysl że od nic nierobiena dziecku nic się nie stanie a w zabobony nie wierz

Gość mloda mami
co z tego, ze sie martwię? ja jestem taką wlasnie dziewczynką co sie martwi dużo bo mama i babcia tak mi mowiły ze trzeba sie troszke pomartwić. no i tesciowa przecież tez tak mowila. nie bede sie farbowala zeby dziecko nie bylo mi rude i nie bede krecila przez ciąże wlosów bo nie chce zeby małe miało loki Nie kupie ciuszków bo poronie, a pod drabiną to już w ogóle nie przejde bo jestem taka bojąca Dziewczyny a moge nosic spodnice ? czy nie bo bedzie corka ?? Jakbym wolała syna to mam chodzić w spodniach ???

Gość do autorkiw
"Nikt Cie nie atakuje to tylko forum" - to miał być tylko taki przerywnik rozluźniający atmosferę:):):) Ja akurat mam jedno dziecko i w ciąży też nie przejmowałam się poronieniem, bo po co mysleć od razu o najgorszym. A skończyłam chemię więc dlatego poradziłam CI unikać tych nieszczęsnych farb z amoniakiem:):)

Gość mloda mami
ja sie nie przejmuje poronieniem czy porodem ze to niby straszne nie boje sie ze strace dziecko... wole dmuchac na zimne... nie chce zeby było chore... bo jestem zdania ze jak ludzie wiedza ze dziecko bedzie chore i do konca zycia bedzie potrzebowało czyjejs pomocy do jakich kolwiek czynnosci to powinno sie cos z tym robic... a nie takie rodza jak nie jedno to wiecej i po co tak na potege lec te dzieci... albo maja po 5 i nie mam co do gara wlozyc... na co siebie i te dzieci meczyc...?