Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klawakulawa

jak zwykle chodzi o faceta

Polecane posty

Gość klawakulawa

niedlugo mam z moim chlopakiem i naszym kolega jechac nad morze pod domki. w zwiazku ztym wywiazala sie miedzy mna a moim chlopakiem taka rozmowa: Dawid: dobrze ze tam gdzie jedziemy jest tyle dyskotek Ja: ale dlaczego? przeciez wiesz ze nie lubie dyskotek? Dawid: chyba nie myslisz ze bede caly czas w domu siedzial? Ja: no to ja nigdzie nie jade! Dawid: jak dla mnie to lepiej Nie chce chodzic na dyskoteki bo nie chce zeby on patrzyl ze slina na brodzie na te dziewczyny w krotkich spodniczkach! ja niestety nie moge sobie pozwolic na krotkie spodniczki! Nie jestem zadowolona ze swojej figury i bede czula sie okropnie jak on bedzie sie napalam na te wszystkie dziewczyny... :( Czy ja jestem nienormalna?

Gość ...---...
nie jesteś nienormalna, ale po pierwsze troche zaufania do faceta. po drugie nie musisz zakładać krótkiej spudniczki, żeby wyglądać sexownie, a po trzecie to co ty wogóle chcesz robić na tym urlopie? idź zabaw się troche. a jeśli będzie się ślinił na widok innych to kopnij go w d... bo to świnia nie facet.

Gość klawakulawa
Dawid zwykle mi powtarza ze inne sie nie licza i ze jestem sliczna- jednak ja i tak nie lubie swojego ciala... bede zazdrosna o te wszystkie dziewczyny, nie bede mogla sie spokojnie bawic kiedy bede widziala wyzywająco ubrane dziewczyny i dawida zerkajacego na nie.....

Gość 987654321
jesteś nienormalna.

Gość ...---...
powiem ci tak. ja kiedś bardzo się przejmowałam swoim wyglądem co powiedzą inni itd. ale obecnie mam to gdzieś. ubieram się jak chce i mimo, że mam kilka defektów urody trafił mi się facet który patrzy na mnie jak na idiotkę jak mu o nich mówię (oczywiście w rzartach). na próbę załuż mini spudniczkę jak będziecie tylko we dwoje, zobaczysz jego reakcję, może się wtedy przełamiesz i uwierzysz w siebie? życze powodzenia:D

Gość klawakulawa
raczej wstydze sie siebie

Ale to jest normalne, że facet patrzy na skąpo ubrane dziewczyny. Tym nie masz co się przerażać. I nie jeden raz któraś będzie miała na niego ochotę i spróbuje go poderwać. Nie masz co się o to martwić, jeśli cię kocha, to do niczego nie dojdzie, jeśli nie, to stanie się to prędzej czy później. Mnie zastanawia inny aspekt, a mianowicie ostatnie zdanie dialogu. To było chamskie z jego strony. No chyba, że mówił to z ironią, a autorka przesadza biorąc to śmiertelnie poważnie.

Gość klawakulawa
Ja wiem ze on to mowil specjalnie zeby mnie zdenerwowac bo ja juz teraz chcialam mu kazac zeby on tylko seidzial ze mna w domku i tyle.

Gość ...---...
nie wstydź się. stań przed lustrem i zacznij wymieniać same swoje zalety, o"wadach" zapomniej:D mi pomogło, ostatnio przez 3 godziny się przekonywałam, że mogę wytąpić przed moim kochanie w pewnym kompleciku bielizny.

Gość Milaszka
Klawakulawa! Nadszedl czas na odchudzanie.