Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LAOOA

CZY KUPUJECIE PIELUCHY DADA Z BIEDRONKI?

Polecane posty

Gość LAOOA

DOBRE SĄ?

Gość dla nas bardzo dobre.
mojej małej żadne nie uczulały, ale: pampersy śmierdziału (jeszcze przed użyciem) huggisy przeciekaly a dada są ok

Gość kijuy
JA KUPUJE TESCO tez są dobre i nie uczulają

my kupujemy, dwojak dzieci nie ma uczulenia, starsza juz wyrosla z pieluch ale tez uzywala. Sa dobre bo te inne tesco np sa z takiej ceratki i u nas odpażały, te biedronkowe podobne do huggiesow jesli chodzi o tworzywo., no i zapiecia tez podobne jak w innych pieluchach, te tescowe itp maja takie tasmy klejace, ciezko to odklejac

Gość Ola _b
Witam! My też używamy pieluszek DADA z Biedronki i jesteśmy bardzo zadowoleni. Pozdrawiam :)

ja raz kupiłam i nigdy więcej wkład w ogóle nie wchłania moczu dziecko ma w niej poprostu mokro

Gość moj syn miał
ja uzywalam dada ale dla nas to jakas porazka zmieniłam na huggisy jakis czas było ok pozniej zaczeły odpazac wiec zmienilismy an pampersy oryginalne i są rewelacyjne cena wyższa ale zero skutków ubocznych :)

Gość Gawerde
a pieluchy wickes czy wickis z kauflandu? czy ktos sie orientuje moze czy są to piluchy z dobrego tworzywa jak te dada pampersy czy są to raczej pieluchy ceratkowe takie?????

Gość kijuy
cos słyszałam o tych pieluchach tez jestem ciekawa

Gość kijuy
hallo? moze sie ktos jednak wypowie? dziewczyny jestescie tam?

Gość do tej pory
używałam tych z biedronki, ale oststnio trafiłam na jakąś kiepską partię i rzepy w ogóle nie trzymały. Teraz kupuję te z tesco, ale nie te na taśmę tylko też są na rzepy w takich fioletowych opakowaniach, są super

Gość pozostane anonimowa
nie kupuje bo stac mnie na Pampersy .

Gość mamusiaIzy
ja tez wole te fioletowe z tesco,dada strasznie sztywne

Gość pearlineeee
ja troche nie rozumiem jak na pieluchach można skąpić, bo co jak co ale to akurat dziecko ma 24 godziny na sobie. Uważam ze powinny być najlepsze

Gość happy smierdzą
ale drogie nie zawsze znaczy najlepsze jak widac po wpisach sprawdzajas ie i te tańsze wiec co an siłe mamy kupowac drogie chociaz są do dupy!!!

Gość 1j111111
to ja mam wspaniałe dzieci żadne pieluchy ich nie uczuliły - używam dady.

Mieszkam w UK.Uzywalam ich raz bedac w polsce pieluszk DADA jak dla mnie sa dobre, nie uczulily synka, wytrzymywaly cala noc. Na codzien uzywam tesco i huggies. Od pampersow maly dostaje uczulenia i wg. mnie sa malo chlonne, smierdza chemia i ten okropny zel ktory czesto z nich wychodzi i cale dziecko nim ubabrane. I tu nie chodzi o cene nie oszczedzam na dziecku tylko kupuje to co mu odpowiada.

Gość Ja bym powiedziała
Czasami cena ma się nijak do jakości. Mój dostał uczulenia po pieluszkach pampers. huggies przesikiwa; na maksa. A dada nam ładnie spasowała.

Gość mama kruszynki
Ja od samego początku używam pieluch DaDa dla swojej córki i nie mam co do nich zastrzeżeń, nie można uogólniać ze są złe dla wszystkich dzieci. My używamy ich już ok 10 miesięcy i jesteśmy bardzo zadowolone, ja, córcia i jej pupa A skoro są dobre dla nas to po co mamy przepłacać :)

Gość emamcia5555
raz kupilam i jak syn zrobil siku to mialam wrazenie,ze pielucha mokra:(

Gość MamaMagda
Ja używałam Pampersów, ale moja córcia płakała jak tylko się zsikała... i miała mokrą skórę.. nie w pełni chłonęły. Ostatnio kupiłam małe opakowanie (na spróbowanie) pieluch w Kauflandzie.. Wickies czy jakoś tak i są rewelacyjne. Co prawda jakby większe ale chłoną super, maluszek nie płacze co chwila i może spokojnie sobie pospać ;) Pozdrawiam mamy

my używamy pieluszek z tesco, są o wiele lepsze niż dada i pampers 9chcodzi mi o tesco te w fioletowych opakowaniach) są tansze niz dada i owiele lepsze