Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przez ile dni

Przez ile dni z rzedu nosicie jedną bluzke?

Polecane posty

Gość Przez ile dni

Własnie wyczytalam ze ktos nosi nawet przez 3. A niby wszystkie takie zadbane...

Gość jesteś troche jak inżynier
jeden! przecież to siępoci brudzi od powietrza! A fe! W zyciu bym 2 raz nie ubrała tej samej.

Gość bułcia
ja czasami chodze w tej co spałam, wacha sie i sprawdza czy nie odurza. jak nie to ok.

Gość zeeee maja
Jak ktos sie poci jak dzika swinia to jego problem, nie sobie zmienia codziennie. Duzo kobiet ma tak ,ze jak drugi raz zalozy ta sama bluzke to ona i tak pachnie jak wyprana. A rzeczy od czestego prania sie niszcza.

Gość dfhnm
to zalezy. srednio w ciuchy wyjsciowe jestem ubrana tylko na zajeciach czyli jakies 4 godz dziennie srednio, nie poce sie, myje sie codziennie, nie widze powodu zeby codziennie wrzucac ciuch do prania. poza tym tzreba miec multum kasy zeby codziennie prac ciuchy

Gość dfhnm
no i rzeczy czesto prane sie niszcza jak juz kto snapisal

Gość dziengi_mejker1234
Kto Wam płaci za te posty i ile?

jeden dzien nosze i bez znaczenia jest czy jest przepocona czy nie.lubie ciuchy odrazu po praniu,zapach np.drugi raz bym nie założyła bo wydaje mi sie taka wymientolona.

Gość bułcia
jakich zcieków

Gość oczywiscie ze jeden dzien
i jakos stac mnie na pranie ubran, bez przesady!

Gość hbhgyjmn
pranie jak pranie, najpierw tzreba miec na ciuchy zeby mozna je bylo zmieniac i wyrzucac kiedy sie zniszcza a zniszcza sie duzo szybciej od czestego prania :o

Gość ale pierdolicie ....
no jasne że to trzeba przepłukac po jednym założeniu. Najlepsze są te głupie pipki które piszą "ja się nie poce". Noż głupia babo... sama się nie czujesz ale stanąć koło ciebie nie idzie. U mnie na uczelni jedna tak gada a śmierdzi z kilometra.

Gość hbhgyjmn
no pewnie wiesz lepiej czy sie poce czy nie :D

Gość kunegundaaaaa
jeden cykl prania pralki-kosztuje 70 gr-doliczmy do tego proszek i plyn-to nie ejst tak drogo

Gość zawsze 1 dzien i koniec
zadnego wachania, sprawdzania etc. Po prostu sciagam i do lazienki :) Z tym niszczeniem to zalezy i od jakosci ubran i od sposobu prania. Swoje "faworytki" (czyt. te ktore nosze najczesciej) piore recznie, reszte ubran zazwyczaj wrzucam na szybkie delikatne pranie, bo o ile nie ubrudze czegos gratisowo (plama itd) ni widze potrzeby non stop gruntownego prania w systemie 2h ;)

Gość zawsze 1 dzien i koniec
hbhgyjmn -> jesli sie nie pocisz to cos z toba nie tak, radze konsultacje z lekarzem. serio ;) a pocenie to nie tylko wielkie plamy pod pachami, wydzielamy pot calym cialem i dotyczy to akzdej ksiezniczki, nawet jesli po calym dniu czuje won intensywnego plynu do plukania. poza tym ubrania przesiakaja nie tylko wydzielinami z ciala ale i otoczeniem.