Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kornelkaaaaa

SAMOCHÓD

Polecane posty

Gość kornelkaaaaa

Witam wszystkich:) Niedawno zdałam prawko i chciałąbym kupić samochodzik. mam na to przeznaczone 3 tys. ale musze tez sie liczyc z kosztami tych wszystkich oplat. Od razu prosze zeby nie bylo glupich komentarzy ze nic sie za to nie kupi, ze to za malo pieniedzy itp, w domu jest drugi samochod, a mi potrzeba dojezdzac do pracy... takze jakby ktos mogl cos polecic w tej cenie bylabym wdzieczna:)

Gość bułcia
unok?

Gość o co chodziiiii
malucha polecam

Gość kornelkaaaaa
kurcze a mi wlasnie kazdy odradza kupowanie auta w komisie... w sumie tak sobie mysle czy takie tanie tam maja wogole;p

Gość kornelkaaaaa
aaa maluch, cinquecento i golf II odpada :):P

Gość kornelkaaaaa
moze ktos jeszcze mialby jakis pomysl:)

renault clio, male i zreczne 1994 albo citroen xantia, lekki i miekki, 1995 ? albo peugeot zc, szybki i zrywny 1995?

Gość kornelkaaaaa
te dwa sprawdzilam, ale tego peugeota zc nie moga znalezc:(

Gość kornelkaaaaa
moze ktos jeszcze pomoze

Gość kupuj korse

Gość 1972
na rower ci starczy ( naprawdę dobry),- i do pracy tez dojedziesz !!

Gość kornelkaaaaa
tak jak pisalam wczesniej za glupie komentarze dziekuje

Gość 1972
ty sie nie gniewaj, ale kupisz szrota i iecej bedziesz miał z nim kłopotu

kup mitsu ;] np ten-> http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C8859705 sorry ze komus reklame robie. sam mam takiego i jak dla kogos kto nie ma nadmiaru kasy jest idealny. nie psuje sie, a nawet jak trzeba cos zrobic to groszowe sprawy. jak jestes zainteresowana to pisz na gg 2253344 odpowiem na wszystkie watpliwosci ;] ps. nie kupuj nic francuskiego!!!!!!!!

Gość dfdf
1.5 silnik to za duzo ? Nie uwazasz . Ktos kto ma 3 tys zl na samochod z pewnoscia nie ma na paliwo

1,3 pali tyle samo ;] wiem bo mam... ale jakies 7 litrow na miescie to nie jest duzo...

Gość Shunze
Nie wiem czy nie za późno na odpowiedź ale poleciłbym Ci coś z niemieckich wozów. Wytrzymałość niemieckich wozów nigdy mnie, moich znajomych nie zawiodła czego nie można powiedzieć o fiatach oraz ford. Albo po prostu na takie samochody ja i moi znajomi natrafialiśmy i takie mi się zdanie wyrobiło, ale przejdę do konkretów. Będąc świeżo upieczonym kierowcą zapewne wielu, nie wiem jak Ty ale niezbyt pewnie jeszcze poczyna pierwsze kroki tak więc poleciłbym jaki hatchback, np volkswagen Golf. Nie wiem ile drzwi Cię interesuje, ale zawsze chyba jest lepiej mieć więcej niż mniej, tak więc biorę pod uwagę 4 drzwiowe wozy. Jeśli interesuje Cię niskie koszty paliwa to tylko diesel. Mniej pali oraz ropka jest tańsza o pół złotego praktycznie, jak nie więcej. A jeśli mówisz, że dojeżdżać do pracy. To jak najbardziej taki silnik jest na miejscu. Nie wiem dokładnie też jaki Cię rok interesuję, ale przypatrz się np na golfy II np ten http://otomoto.pl/volkswagen-golf-C8915448.html Z silnikiem diesla 1,6 według autocentrum.pl zużycie wynosi od 4,7 do 8,3 . Ale to większe może wynikać też z jazdy typu (jest zielone światło, gaz do dechy gaz gaz gaz i za kilka metrów kolejne światła i po hamulcach. I tak kilka razy) To wiadome, że wtedy każdy samochód dużo będzie palił. http://www.autocentrum.pl/volkswagen/golf/ii a tutaj opinie innych

Gość Shunze
Fajnie, nie doczytałem, że golfy odpadają :D Mam kolegę z golfem który od ponad roku nie był w naprawie i jest z samochodu zadowolony, czego nie mogę powiedzieć o koledze który niezbyt z peugeota 206 był zadowolony. Był bo sprzedał argumentując, że nie będzie więcej dokładał do samochodu. Może to jakieś on miał wadliwe, nie wiem. Mówie co słyszałem i widziałem. http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C8563329 Jak nie golf II to może III ? Tylko, że jest to wydatek około 5 tyś ale dostajemy w zamian silniczek TD 1.9 dosyć chwalony. :) http://otomoto.pl/fiat-uno-okazja-C8993262.html Masz tu np. z 1997 fiata diesla 1.7 z 4 drzwiamy za 3300. I teraz może sobie myślisz, czemu tak tani a golfy takie drogie? To ja Ci mogę odpowiedzieć tyle, jaka kasa taki towar. Pozdrawiam i powodzenia z kupnem fury. ;)

Gość Polucjantka
Jakbym chciała masturbować się to bym mogła więcej, ale to bez sensu Poważnie, czasami nie robie tego 2-3 tygodnie, a jak mam ochotę, to mogę np. raz rano, potem 3 razy pod rząd i przed spaniem jeszcze 2 razy. Nie wierzysz, to nie...