Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość garosud

szukam szukam i nic

Polecane posty

Gość garosud

żaden facet nie zainteresował się mną od dawna. Jedynie ci, co chcieli mnie poderwać i się przespać. Tacy normalni przechodzą koło mnie jakby mnie nie widzieli. Są tylko miłymi znajomymi, mają dziewczyny... a ja? mam 22 lata, nie chce być dłużej sama. nie wiem co jest nie tak ze mną :/

Gość RupertXXVII
Jeśli mają dziewczyny, to nie interesują ich inne, w tym Ty- to chyba oczywiste :P

Gość chodz do mnie
22lata i niechesz byc dluzej sama?dluzej?przestan...ciesz sie i baw-w tym wieku zdobywaj wspomnienia singla...JA SWOJE NAJLEPSZE LATA PRZESIEDZIALAM W ZWIAZKU..ech gdybym mogla cofnac czas i jeszcze sie pobawic,wtedy bylo łatwiej.

Gość chodz do mnie
i przedwwszystkim przestan szukac....jak cos ma byc to samo cie znajdzie-nic na sile...

Gość garosud
Rupert, nie poluję na chłopaków moich koleżanek ^^ chodzi o to, ze ci normalni są zajęci albo się mną nie interesują bo... no właśnie, nie wiem chodz, ależ ja właśnie nie mam żadnego doświadczenia w związkach, choćby przelotnych. to znaczy miałam w życiu dwa przelotne związki, oba wydarzyły się w ostatnim roku. w jednym byłam z nieodpowiedzialnym facetem przez 3 miesiące, w drugim byłam dwa tygonie i straciłam wtedy dziewictwo ^^ to by było na tyle. Nie moge powiedzieć, żebym miała powodzenie. Nie szukam na siłe, właściwie nie wkładam żadnego wysiłku w poznanie facetam, bo słyszałam że nie można szukać - jak mówisz - ale może jednak trzeba?

Gość RupertXXVII
Jeśli jesteś fajna, to jestem zainteresowany :)

Gość garosud
po prostu widzę jak w moim otoczeniu samotne koleżanki nie szukają, idą kiedyś gdzieś i tam kogoś poznają i wszystko wychodzi tak naturalnie i tworzą się związki. ja tak nie mam. widuję dużo ludzi, ale nigdy nikt nie okazuje mi zainteresowania, a ja też nie robię tego, bo jestem raczej nieśmiała i zawsze czekam na jakiś krok... czekam, czekam...

Gość garosud
rupert, jak miło :D

Gość RupertXXVII
No i już nie możesz twierdzić, że nikt się Tobą nie interesuje