Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MagDaAlLeNnAa

prosze oencie czy ten chlopak jest przystojny

Polecane posty

Gość ciassteczko
dla mnie wcale nie jest przystojny 1

Gość ...dodo...
mozesz mi powiedziec co ty dziewczyno robisz??pokazujesz nam jego zdjecia,mowisz ile ma lat,podajesz miejscowosc??nie jest to troche nie fair?? pozatym-co to za pytanie-czy jest przystojny??pytasz na forum czy jest przystojny??!! jakie to puste...zaprosil Cie do kina a ty nie wiesz,czy sie zgodzic,bo co powiedza kolezanki?? on ma 22lata,a Ty ile??16??moze teraz,pokaz nam Twoje zdjecie,co??ocenimy!!

Gość pipulina
tragos:O 2 i to naciągane...

Gość kramtse
Mam nadzieję, że w rzeczywistości jesteś tym gościem na zdjęciach i piszesz ten post, by poznać opinię innych osób na temat swojego wyglądu. Bo jeśli rzeczywiście jesteś jego znajomą i umieszczasz bez jego zgody zdjęcie i podajesz jego numer gg, to jesteś nieziemskim kurwiszonem i ktoś ci powinien za to buźkę obić.

Gość a w śląskim w jakimś
ohydny jesteś, 1/10

Gość karolina2225
nie podoba mi sie

Gość miska zupy
ale paskud :O ma w sobie coś odrażającego... 1/10

mi sie nie podoba,jak dla mnie ma za szeroko rozstawione oczy,i ogolnie nie moj ty,ale to nie uroda sie przeciez liczy...

Gość noooooo
ale się dacie wkręcać \"MagDaAlLeNnAa 3709569 jego numer gg napewno sie zgodzi na jeden raz \" chłopak daje się wam na tacy i szuka naiwnych i jeszcze to \"MagDaAlLeNnAa to faktycznie kawal drogi , hehe dla zainteresowanych znam adres jego profilu do jego nagich fotek jakby co\" narcyz który uważa się za pięknisia i liczy albo na numerek albo na sesję zdjęciową

Gość a ja nieeeeee
noooo- dobrze napisane :D a tak odnośnie tematu, brzydki nie jest, tak, żeby majtki zaraz gubić to też nie :D ale może być interesujący pod warunkiem, że ma interesującą osobowość i nie jest pustakiem co by tu wszystko zerżnął :o a na takiego na pierwszy rzut oka wygląda :)

jak pajęczak, to napewno kleszcz :o Koleś podszył się za jakąś dzidzie i chce słyszec opinię lasek o sobie bo nie wie jakie ma szanse n a nrani :D Mnie się niue podobasz, jestes absolutnie nie w moim typie ! I jeszcze ten "styl" ubrania który nosisz, ta czpeczka, te dresiki, te łańcuszki ...BLEEEEEEEEEEEE :o

Gość Myszka0028
Przystojny to On nie jest, ale ma cos fajnego w spojrzeniu :)

Gość male pytanko
wyglada jak morderca;)

Gość lenaoolena
dla mnie to on wygląda jak piesek chiuaua, te oczy szczególnie

Gość Czarnulaaaaa
jesli chodzi o wyglad to kazdy ma swoj typ... akurat ten chlopak do mojego typu nie nalezy...

Gość raz tu jestem raz nie
Skojarzyl mi sie bardzo z moim pisekiem ratlerkiem, te same oczy, jakby moj piesek na mnie patrzyl:D A poza tym wyglada mi na typa cwaniaczka, nie chcialbym miec z nim nic wspolnego. Pozdrooo 🖐️

Gość MagDaAlLeNnAa
naprawde nie podszywam sie za chlopaka, jestem dziewczyna. dziekuje za szczere wyrazanie opinni , jak sami widzicie trudno jest go ocenic bo dla jedne czesci jest ladny dla drugiej odrazajacy

Gość szkoda tych ladies
normalnie 3,5 ale ze zdjecie przy brudnej poscieli i w balaganie to 2- a feeee!!!

Gość MagDaAlLeNnAa
negatywne komentarze nawet wskazane sa :) najbardziej zastanawia mnie temat seksu z nim , czy któras z dziewczyn oczywiscie po blizszym poznaniu czuła by wstret robiac to z tym chlopakiem itp

Gość a ja nieeeeee
autorko a dalczego pytasz się o zdanie ludzi na forum?

Gość MagDaAlLeNnAa
jak juz wczesniej napisalam niemoge udzielic odpowiedzi na to pytanie , jedynie prosze o szczere odpowiedzi...

Gość To nie jest facet
Ja mysle,ze to byla kobieta po operacji cipkci na fiutka,albo moze jeszcze ma piszoszke a nie fiutka

Gość a ja nieeeeee
hehe, i mamy uwierzyć, że jesteś kobietą :D nie ładnie, jak zastanawiasz się czy zgodzić się na bzykanko z nim to nic nam do tego, lecisz na niego to rób co chcesz i przestań zawracać dupe innym :o a co to za pytanie czy by obrzydzał seks z nim, wstręt? takie rzeczy to chyba z przymusu :o zastanów co ty w ogóle piszesz, kimkolwiek jesteś, masakra w ogóle jakaś, co ty podatna na sugestię jesteś?

Gość To nie jest facet
Ta piszka to gej

Gość egmerag
no chyba sobie jaja robią te, co pozytywnie się wyrażają na ten temat o.O jak dla mnie jest straszny, przerażająco paskudny i ma dziwną twarz, jak obcy.

Gość mysle ze chyba raczej
on jest brzydki!! jaka mała głowa hahahahha:D poza tym to jak chcesz się na necie pokazać to napisz od razu, że to Ty, a nie sie podajesz za kogoś innego i 'to nie ja tylko taki jeden, proszę ocencie'' ja piernicze, co ludzie :/

Jak dla mnie to macie narabane , po pierwsze dawac czyjes fotki w necie , po drugie komentowac to jaki on jest czy nie jest.. Ja myśle ze temat nalezy usunąc i tyle.. Od oceniania to jest fotka