Gość joasia1krk Napisano Czerwiec 3, 2009 witam.mam pytanie.bardzo zależy mi na pomocy i odpowiedzi..prowadzę małą działalność gospodarczą.pewien czas temu zaczęłam brać do mojego sklepu alkohol z nowej hurtowni.saldo urosło a ja nie miałam z czego płacić gdyz męża nie było ja w domu z dzieckiem pracownicy obecnie zwolnieni kradli kasa wypływała.narobiło się długów.po telefonach z hurtowni nadszedł ostatni z informacją że stawi się przedstawiciel i uzgodnimy harmonogram spłat.nie zjawił się w wyznaczonym terminie ani w ogóle.później przyszło wezwanie do zapłaty całości od prawnika.wpłaciłam część około 6 tys.jednak po jakimś czasie przyszło z sądu pismo o wezwaniu do zapłaty całości ponad 40 tys i odsetek łącznie ponad 50 tys.nie miałam z czego.teraz u mojej babci gdzie jetem tylko zameldowana i nie mam nic pojawił sie komornik z kartką o natychmiastowym stawiennictwie w celu złożenia wyjaśnień.mam pytanie odnośnie jego.jak wygladają jego dalsze procedury czy bedzie wysyłał jakieś pisma czy mam się wstawić u niego czy jest możliwość ugody rozłożenia na raty.bardzo proszę o info.jestem samotną matką wynajmujacą mieszkanie.pozdrawiam joasia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach