Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość joasia1krk

mój komornik

Polecane posty

Gość joasia1krk

witam.mam pytanie.bardzo zależy mi na pomocy i odpowiedzi..prowadzę małą działalność gospodarczą.pewien czas temu zaczęłam brać do mojego sklepu alkohol z nowej hurtowni.saldo urosło a ja nie miałam z czego płacić gdyz męża nie było ja w domu z dzieckiem pracownicy obecnie zwolnieni kradli kasa wypływała.narobiło się długów.po telefonach z hurtowni nadszedł ostatni z informacją że stawi się przedstawiciel i uzgodnimy harmonogram spłat.nie zjawił się w wyznaczonym terminie ani w ogóle.później przyszło wezwanie do zapłaty całości od prawnika.wpłaciłam część około 6 tys.jednak po jakimś czasie przyszło z sądu pismo o wezwaniu do zapłaty całości ponad 40 tys i odsetek łącznie ponad 50 tys.nie miałam z czego.teraz u mojej babci gdzie jetem tylko zameldowana i nie mam nic pojawił sie komornik z kartką o natychmiastowym stawiennictwie w celu złożenia wyjaśnień.mam pytanie odnośnie jego.jak wygladają jego dalsze procedury czy bedzie wysyłał jakieś pisma czy mam się wstawić u niego czy jest możliwość ugody rozłożenia na raty.bardzo proszę o info.jestem samotną matką wynajmujacą mieszkanie.pozdrawiam joasia

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować