Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość az mi sie nie chce

AZ MI SIE NIE CHCE TU WIECEJ WCHODZIC!!!

Polecane posty

Gość az mi sie nie chce

Bo gadacie bez sensu jak nie o porozciaganych pochwach i nieudanym sexie po porodzie to o wyzszosci SN nad CC i innych nieobiektywnych duperelach. Zastanowcie sie troche nad soba, znacie taka obcje jak SZUKAJ w historii kafe mozna sie juz wszystkiego dowiedziec a nie chrzanic caly czas o tym samym :P Zakladajcie jakies ciekawe topiki a nie caly czas jedno i to samo.

Gość iii ja
a jednak weszlas!!!

Gość wlasnie autorka dobrze
mowi. Wczoraj tu zagladam, patrze, a na jednej stroni JEDNEJ jest jedenascie, tak doslownie 11!! tematow o wygladzie pochwy po porodzie! No ludzie, jeden temat chyba taki wystarczy, a nie w kolko tluco to samo!

Gość kontroluj ciśnienie
zaraz będzie tyle samo o pieluszkach Dada,jakiś wariat od kilku dni odgrzebuje stare tematy...

Gość happy smierdzą
Ludzie wy sami robicie zamieszanie jak mnie coś nie obchodzi to nie wchodze na dany temat a tym bardziej sie w nim nie udzielam i wam tez to proponuje

Gość no wqlasnie
po kiego czorta wlazicie a tematy tu sa super!

Gość wlasnie autorka dobrze
Na forum wchodze po to, zeby poczytac rozne tematy, a nie 3-4 dominujace na calym forum i powtarzajace sie co 5 mminut! Czy to takie trudne do pojecia dla niektorych malych glowek?