Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

motylek1985

w kopce.. okres sie spóźnia

Polecane posty

czesc dziewczyny mam pytanie. Czy mozliwe ze jestem w ciąży jezeli 19 maja współzyłam w chłopakiem ( nie wiem czy to był dzien płodny czy nie) on miał prezerwatywe i nie skonczył w srodku. Stresuje sie i mam chyba do tego powody bo okres powinnam dostac 25-28 maj i jeszcze go nie mam, robiłam dwa testy ciązowe , pierwszy po 12 stu dniach od stusunku ( i około 4 dni po tym jak powinnam dostac okres) a drugi po dwóch dniach czyli 14 dni po ewentualnym zapłodnieniu - i na obu wyszedł wynik negatywny ( testy innych firm) powiedzcie prosze czy wskaznik HCG w moczu jest na tyle wysoki po 12 dniach od ewentualnego zaplodnienia ze test poda wiarygodny wynik?

to po 12 czy 14 dniach od zapłodnienie?? na poczatku napisałas 12 dniach os stosunku nie zapłodnienia a to roznica okolo tygodnia

Ja mysle, ze skoro zrobiłas testy i wyszły negatywne to nie powinnas sie przejmowac, tylko poprostu cierpliwie czekać.

Gość hgyt
Mi ostatnio okres spóźniał się ponad 2 tygodnie. Też robiłam testy, ale wychodziły negatywnie. Na szczęście nie jestem w ciąży i wszystko wróciło do normy. Trzeba uzbroić się w cierpliwość ...okres po prostu czasami się przestawia.

mam pytanie dziewczyny: myslicie ze test ciązowy około 10 dni po dniu w ktorym powinna pojawić sie miesiaczka i około 20 dni po ewentualnym zapłodnieniu jest wiarygodny? zrobiłam 4 testy- kazdy wyszedł negatywnie w ciąz nie mam okresu. czy myslicie ze 4 testy moga sie mylic??

Gość kasia101
raczej sie nie myla,mi pozytywny wyszedl w dniu spodziewanej miesiaczki ale jesli chcesz sie upewnic zrob badanie z krwi i bedziesz na 100 % pewna,ja tak zrobilam.

Gość ale trzeba byc posranym
bzykaliscie sie w gumie, nawet sie facet nie spuścił, nie ma siły, zebys byla w ciazy, laska.... trzeba miec niezle w garze narąbane, zeby sie tak przejmować ze stresu ci sie okres jeszcze dwa tygodnie opozni :D Mój rekord to cykl 54 dni (przy wczesniejszych regularnych miesiaczkach)

no wlasnie jutro chciałam isc na HCG albo na USG na prywatna wizyte ale sie boje :( myslisz ze USG bedzie 100% pewne?

no ja jestem posrana i to na max !! ;D zwlaszcza ze został mi rok studiów magisterskich i chce je skonczyć. mam nadzieje ze to faktycznie przez stres bo innych ob\jawów nie mam tylko tego okresu głupiego nie ma a powinien byc pod koniec maja ! :(

Gość kasia101
nie boj sie idz do lekarza,nie ma sie co stresowac.

Gość kasia101
albo zrob w szpitalu zwykly test z krwi za 10 zl i bedziesz spokojna,na taki wynik w moim szpitalu czekalam 15 minut i wszystko bylo jasne.

Gość tooooto
nie kumam kochalas sie w gumce na dodatego nie skonczyl w tobie to z jakiej paki masz takie chore schizy?? ja wogole nie kumam sexu w gumce(nie robiac w srodku) chyba po to sie jej uzywa tak?? a jakbys byla w cizy to juz by test to wykryl;/ troche biologi drogie dzieci

widzisz.. moja kumpela tez w gumce, tez nie skoncyzł w srodku i ma 3 letnie dziecko..gumka mogla byc przebita a przed wytryskiem tez moze przedostac sie troche plemniów przez nieszczelną gumke.. wiec widzisz... jest ryzyko tak czy siak..

Gość joojjjj
ale do lekarza bym nieszła - i tak nic niezobaczy - ale bete możesz zrobić

Gość kasia101
jesli nie jest w ciazy to i tak powinna isc do lekarza,bo powody braku miesiaczki moga byc rozne np.torbiel

no wlasnie jak bylam około 2 miesice temu to mowł mi ze mam nadrzerkę ... a przyczyną braku okresu moze byc fakt ze 2 miesiace temu wziełam tabletke escaplle ?.. ale miesiac temu okres miałam normalnie :( ..