Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ajron

pochwa to żeby się w tematyce erotycznej utrzymać

Polecane posty

a gap sie, gapciu :):) Możesz asekuracyjnie założyc śliniaczek :P mówiłam, że w weekend coś dla Ciebie speszyl przygotuję ;)

śliniaczek jak śliniaczek, ale zapas lubrykantu i chusteczek już leży na biurku :D

Witajcie :D Kometo, aż Cię chyba ucałuję :D

Nie wiem, nic na temat planów Ajrona :D W policzek Cię cmoknąc mogę :D Na więcej nie mam odwagi :D

wlazłam tu i musze powiedzieć dwie rzeczy: 1) pewno to nie wisienka Warkocza 2) ale jak to wisienka Warkocza to zaczynam myśleć podobnie do Ajrona :P

W wisienkę :D :D :D A na co we wisienkę :D Zboczury jesteście i fetyszyści :D:D:D

pikna :) i jakbym nie była w stanie w którym nie wypada mówić pewnych rzeczy, to powiedziałabym że odzywają się we mnie skrywane od paru miesięcy instynkty biseksualne :D

wiecie co ... czasem są sytuacje, w których żałuję, że nie mam jednoosobowego pokoju z możliwością zamknięcia drzwi :D

A co, poszedłbys teraz spać? :D:D:D Bo wisienką Komety to chyba tylko poprzez monitor mógłbyś sie zająć :D

Asisko, to jak będziesz juz po połogu i karmieniu persią zapraszam mega tort wiśniowy :classic_cool: Ajron napewno nie wyżre wszystkiego, on tylko se poliże ;) Brumka..ty zimna kobieto ;)

a w wc nie ma zamka? tylko laptopa byś musiał wziąć ze sobą. gorzej jak masz stacjonarny...:O nie wiem co byś musiał powiedzieć jakbyś nagle te kable zaczął ciągnąć przez korytarz...

Kometo :D Wybacz ale nei poliżę Twojej wisienki :D:D:D

no to wstępnie na czerwiec/ lipiec się umawiamy :) bo już będę szczupła, kobieca, bez mleka i innych tego typu gratisów :) ciężko czasem zachowywać się godnie gdy jeszcze pół roku temu się całowało w obecności napalonego chłopaka z koleżanką po pijaku... :O ale staram się, a wiem że mi to nie minie. :) cierpliwości! jak powiedział żwirek do muchomorka gdy miał problemy z prostatą

jesteście przeokrutne i Was nienawidzę normalnie :D

Asia czerwiec/lipiec odpada jestem w rozjazdach tu i ówdzie, ale po wakacjach, owszem możemy się umówić na wiśniobranie :D

ahaha normalnie się uśmiałem po pachy :D idę strzelić z krzyża bo mi się kontrolka High Pressure zapaliła :D

Wiśni to jeszcze nie ma :D Truskawki :D Ajronie, a moga być wiśnie w musie wisniowym z budyniem i ciasteczkiem kruchym? Wczoraj jadłam coś tak cudownego, że znowu mi się tego chce :D:D:D:D