Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam dobrego

Dobry fryzjer stylista Wadowice , Bielsk?? Co polecacie?

Polecane posty

Gość szukam dobrego

Gość szukam dobrego
Macie moze jakies dosiwadczenie z fryzjerami w wadowicach lub Bielsku, chce sie poddac komus naprawde dobremu na farbowanie i sciecie ,ale nie chce stracic wlosow i byc zadowolona z fryzury

Gość alaminia
ja znam fryzjera do którego napewno nie pwinnaś się udać. jest to fryzjer ''FM'' w Wadowicach przy ul. Wadowity. obslugują tam dwaj mężczyźni. Podobno to faceci są najlepszymi fryzjerami, ale niestety wyjątki potwierdzaja regółę i to są właśnie te wyjątki. Poza dobrym wyglądem salonu nic sobą nie prezentują nie potrafią uczesać najprostszej fryzury, modelowanie wlosów to dla nich umiejętność nie do opanowania . bylam ostatnio ich klientką, szłam na wesele i chciałam wymodelować włosy i .... przyszłam do domu i sama się czesałąm i to na szybkiego bo nie bylo już czasu na większe poprawki. OSTRZEGAM PRZED FM WADOWICE

Gość panienka-irenka
Bardzo polecam p. Agnieszkę z „Lovely Look (AUSHAN, ul. Bohaterów Monte Cassino, 42). Zrobiła ze mnie gwiazdę o 15 lat młodszą, wszyscy są zachwyceni Strzyżenie + mycie + koloryzacja na długich włosach 79 zl. Tel. salonu: 33 819 11 33.