Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kususa

Kto ma 3 miesieczne dziecko niech odpisze

Polecane posty

Gość kususa

Moja mała ma 3 miesiące martwie sie strasznie boj est tak cichutka ze az za cicha nic całynmi dniami nie buczy, guga inni rówieśnicy cos tam pod noskiem sobie buczą! Ja jak długo do niej przemamwiam to jakies jedno uuuu usłysze i nic wiecej.Wiem że słyszy ale czy to normalne ze jaest taka cicha całymi dniami.

jak poprzedniczki napisały ma spokojna naturę i ciesz się. Ja do 4 miesiąca miałam wrzeszczącego synka z powodu kolek.

witam, mam koleżankę która też miała obawy że ma dziecko za spokojne. Poszła do lekarza jednego drugiego a oni że nic mu nie dolega ale ona dalej się upierała że coś mu jest bo leżał czasami bez ruchy patrzył się w jeden punkt mało co gaworzył a już coś tam po swojemu powinien. No i w końcu dostała się do jakiegoś neurologa i okazało się że mały ma krzywice i jednym z objawów jest takie apatyczne zachowanie no i miał jeszcze potylice za miekką ale teraz chodzą na rechabilitacje i wraca do normy. Ale oczywiście u twojego maleństwa to może być zupełnie normalna rzecz dzieci są różne. Mój synek był spokojny do miesiąca a teraz daje popalić.

moj synus ma 2,5 miesiaca i buzia mu sie praktycznie nie zamyka, czasami bym chciala zeby sobie troche pomilczał :)