Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proszę o poradę

nokia 6650, motorola v8, nokia e51, nokia e66

Polecane posty

Gość proszę o poradę

proszę o opinie na temat tych telefonów, który wybrać i dlaczego?

Gość ja mam nokie 6650
zalezy po co chcesz telefon??powiem tyle ze bateria trzyma naprawde dlugo ale wlasnie sie przerzucam z niego na nokie 5800

Gość proszę o poradę
zależy mi żeby bateria trzymała długo, żeby menu nie było zbyt skomplikowane, żeby robił w miarę dobre zdjęcia, ogólnie ma służyć głównie do dzwonienia i pisania smsów

Gość ja mam nokie 6650
no wiec nokia 6650 bardzo dlugo trzyma przy moim pisaniu smsow(ok150 na dzien) szybko mi sie znudzila wiec ma proste menu

Gość ja mam nokie 6650
no i zdjecia tez robi ok

Gość proszę o poradę
dziękuję a może jakaś rada nokia 6650 czy motorola v8? od lat miałam nokię, a motorola ostatnio urzekła mnie wyglądem, ale waham się

Ja mam v8. I jestem zadowolona Ale ja zawsze lubiłam motorole z klapkami ;) Mam ją już pół roku i jeszcze żyje. Strasznie krótko trzyma ma bateria, praktycznie codziennie ladować muszę.

Gość taka rada
oba aparaty są w wersji "płaskiej" więc raczej wygląd podobny ale faktycznie motorolka jest troszkę ładniejsza. Ja osobiście wybrałam nokię 6650 i też jestem zadowolona, potwierdzam wszyskie komentarze powyżej na jej temat. Jednak muszę przyznać że również miałam dylemat bo oba telefony miały "to coś":) każdy wybiera wedle własnego gustu więc kieruj się tym co Tobie bardziej się podoba. Myślę że niezależnie od wyboru między tymi 2 telefonami, nie pożałujesz

Gość taka rada
aha zapomniałam: ładowanie nokii raz na 6-7 dni, w zależności od czestości używania:) co do motoroli to różne wersje słyszałam ale raczej tydzień nie da rady. To by się chyba potwierdzało bo moja dawna motorola v235 przetrwała góra 3 dni więc to niezbyt fajnie:)

Gość proszę o poradę
bardzo dziękuję chyba jednak mój sentyment do nokii wygra..... długość życia baterii przeważa....choć wygląd motoroli jest obiecujący - szczerze mówiąc z wyglądu bardziej mi się podoba.... a jeszcze pytanie o wielkość - są mniej więcej takiej samej wielkości? na żywo widziałam tylko motorolę

Gość proszę o poradę
czytam w necie i właściwie motorola ma bardzo kiepskie opinie, dlatego raczej z niej rezygnuję do wyboru zostaje nokia 6650 i e51 - zupełnie inny wygląd, a jak z parametrami, z baterią w e51? może ktoś ma i doradzi?

Gość taka rada
co do wielkości to wydaje mi się że motorola jest troszkę większa ale nie dużo ale może się mylę. To nie robi większej różnicy, oba telefony są zgrabne:) rzeczywiście motorolka jest ładniejsza ale tu nie chodzi tylko o wygląd. Niestety nie znam nokii e51 i nie umiem nic powiedzieć:)

Gość proszę o poradę

Gość proszę o poradę
jeszcze jedno pytanie do posiadaczy nokii 6650 - czy są jakieś problemy z dzwonkami tzn z tym, że dzwoni bardzo cicho? wyczytałam na innym forum, ze jest to czesty problem