Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

łełe

cokolwiek nie zrobie jest żle! cholera mam dość!!!

Polecane posty

facet mnie dobija! co bym nie zrobiła to jest to negowane! za cholere nie dogodzisz, chodzi z fochem juz kilka dni! od czasu do czasu rzuci jakims dupnym hasłem. Juz sie w ogole nie odzywam, nie mam ochoty juz gadac! to znowu foch że z nim nie rozmawiam, jak mówie do niego, pytam to znowu ze panike sieje i gadam! NOZ KURWA!!!! musze sie wygadac bo mnie telepie!!!!

Gość całkowicie czarny kot
facet ma okres, czy szuka zaczepki?

Gość roki500
no to nie tylko Ty tak masz

Gość hala bala
hehehe, albo cie rzuci albo robi porzadek. W koncu madry chlop wie ze baba musi sie sluchac, a jak madra kobita to wie ze chlop potega jest.

zachowuje sie jakby mial andropauze:) nie wiem, o co mu chodzi, nie wnikam, jak mu przejdzie to moze przemówie do niego...

Gość shahi
rozumie cie mam w domu ten sam typ faceta!!!! co nie zrobie jest zle gdzie nie pojde to tez zle i wiecznie naburmuszony!!!!! a ja tylko mam kolo niego skakac i wlazic w d...!!!!! szlag mnie trafia i nieraz juz myslalm czy nie lepiej byc samemu niz w zwiazku z kims kto uwaza sie za ideala a drugiego za wszystko poniza i sie foczy!!!!!

madry chłop???? hę???? zachowuje sie jak baba w ciązy!!!! masakra, nie da sie w domu wytrzymac, bo powietrze mozna kroic nozem takie gęste!! a ten mi mowi ze to moja wina wszystko a ja bidna nic nie robie, nawet juz sie nei odzywam :) no cyrk na kółkach!!!

Gość zojka14
witajcie ...........mam to samo i mam tego szczerze dosyć.......chyba nie warto sie starac bo i tak zawsze jest źle.

Gość roki500
mój mąż jest sokładnie taki sam,wszystkich traktuje z góry,twierdzi że jest nad wszystkimi i wszystko co robi to robi dobrze,a człoiwiek choćby się starał to i tak będzie żle. męczarnia

berenka, czy długo? jakies dwa tygodnie, chociaz czasem ma przebłyski człowieczeństwa ale cora rzedziej niestety....

a mojemu odwaliło z nadmiaru obowiązków, z braku czasu za co kurka wodna wini mnie!!!!!!!!!! i na mnie sie wyzywa, moze i sa inne rzeczy o ktorych mi nie mowi, co spedza m u sen z powiek, zreszta nie wiem czy on nawet śni o czymkolwiek bo nie spimy juz razem pare dni... masakra!!!!

Gość korrado

Gość zojka14
Mój zawsz taki był a z wiekiem to wszystko się pogłębia....nie do wytrzymania....i do tego jest strasznie chamski,od wczoraj nie odzywam się do niego i tym razem pierwsza nie wyciągnę ręki do zgody,zaparłam się.

no mój tez jest chamski, a juz jak sie rozpedzi to ciezko mu przyhamowac z tekstami. szkoda gadac... wiec nie gadam a ten trzaska drzwiami i wychodzi. co tu zrobic z takim typkiem....

to na chuj wam wszystkim faceci ? :P BADZCIE SINGIELKAMI !!!!!!!

Gość zojka14
Łełe.....jak długo jesteście małżeństwem?

nie jestesmy jeszcze małżenstwem... przebąkiwało sie o tym czasem, ale z tego co widze to chyba wielkie G z tego będzie...

Gość zojka14
Dobrze sie zastanów zanim podejmiesz decyzję........ja jestem 20 lat po ślubie i wierz mi faceta nie zmienisz.......nie będzie lepiej tylko gorzej.

tylko ze on jest dobrym człowiekiem, pomocny, czuły, rodzina go ubóstwia!!!! a takie napady miewa coraz czesciej a ja nie wiem co wtedy robic, bo wszystko zwala na mnie! Ja jestem ta najgorsza i koniec, nie ma gadania!

Gość zojka14
Nie wiem co ci poradzić.......ja walczę 20 lat i mam poczucie że straciłam najlepsze lata swojego życia dla kogoś kto tego nigdy nie doceni.Mojego męża też w jego rodzinie uważają za ideał,ale on jest świetnym aktorem ..........człówiek o dwóch twarzach.

osram, hola hola, czy ja twierdze ze ja jestem cacy a on be? nie! tylko wkurza mnie fakt, ze jestem bez winy a cale zlo świata facet zrzuca na mnie, i przy tym zero sensownej argumentacji. tak - BO TAK! foch za fochem, cos musi byc tego przyczyną, bo nic nie dzieje sie bez przyczyny, tylko niech mi powie jak człowiek o co chodzi a nie kaze snuc domysly... a jak pytam, prosze zeby ze mną pogadał, to mowi ze nie ma mojego wsparcia, noz kurna!!!!!

" to mowi ze nie ma mojego wsparcia, noz kurna!!!!!" widocznie tak właśnie czuje, chłopy to proste organizmy i mówią co czują bez owijania, może spójrz na siebie trochę krytyczniej ? "nawet juz sie nei odzywam no cyrk na kółkach!!!" no jak się oboje zamkniecie to jakby wyjscia z tej sytuacji nie bedzie

raczej sie oboje nie zamkniemy bo on co chwile cos fuczy. wiec nie przegadam i tak