Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ffghfghfg

zgadzacie się z tym ,że ciemne oczy u kobiety są piekniejsze niż jasne??

Polecane posty

Gość ffghfghfg

http://zyciegwiazd.onet.pl/125790,0,fotonews_detail.html tu na onecie jest galeria najpiekniejszych oczów gwiazd.. i te ciemnie sa przesliczne. wygrywa ania przybylska jak zwykle..

Gość tghtrhfg
ja tam wole niebieskie i u facetów i u kobiet, tylko jak błekity na mnie patrza to az mnie ciary przechodzą :classic_cool: ciemne nie maja takiej mocy :D

Gość 565ghhg
akurat sie mylisz.. ciemne są zawsze sliczne i nie trzeba im makijazu a blondynki niebieskookie bez makijazu straszą nijakoscią spojrzenia

a ja mam blond włosy i ciemno - brazowe oczy:) prawie czarne, ale chciałabym zielone. Z kolei facet o niebieskich oczach to cudo - mój ma takie i jak na mnie patrzy to aż mnie ciarki przechodzą:)

Z tym makijażem też się nie zgadzam. Wszystko zależy od oprawy. Ja mam czarne brwi i czarne rzesy, ogólnie ciemną oprawę oczu, i niebiesko-zielono-żółte tęczówki :P

Gość tghtrhfg
tak tak... ciemnookie zawsze wynajda smieszne wytłumaczenie... to zalezy od oprawy oczu a nie ich koloru... ja jestem blondynka i mam ciemna oprawe oczu i napewno nie wygladam nijak :O i nigdy mi sie nie podobały ciemne oczy.. sa dziwne :O

Myślę ,że uroda uczu zleży przede wszystkim od ich kształtu , długości rzęs i kształtu brwi. nawet jeśli ktoś ma jasną oprawę to w dzisiejszych czasach henna to nie problem ;)

Gość janek wisienka
ja tam u kobiet wole ciemne - w polsce są rzadziej spotykane a przez to bardziej wyjątkowe, i takie glebokie, dzikie mniam :)

Eunice88 zgadzam się z Toba...ja osobiście mam błękitne oczy przy czy baaardzo długie geste rzęsy i żaden makijaz nie jest mi potrzebny,czasami jak pomaluje je maskara wyglądaja jak sztuczne:D

Gość blue.......
sa zajeebbisteeeee takie jasne oczy przypominaja spojrzenie dzikiego kota albo..smoka :P nie ma nic piekniejszego a ciemne... tez przypominaja dzikie zwierzeta....---malpiszony....... i reszte ludzkosci... takze nie martwie cie sie maniacy ciemnych oczu, ewolucia dała jasne oczy i jasne włosy ale juz nam je zabiera wiec z luboscia bedziecie srac za niedługo za kazdym razem jak na kogos spojrzycie

kiedys widzialam goscia, ciemna karnacja, czarne jak wegiel wlosy, wysoki, ubrany na czarno, jak na mnie spojrzal to zamarlam. mial tak fest blekitneee oczy, ze to spojrzenie az przeszywalo. usmiechnal sie i powiedzial tylko, nie Ty pierwsza i nie ostania ;) wiec pewnie nie tylko ja stanelam jak wmurowana ;) jesli chodzi o oczy u kobiet, to wiadomo, kazdy ma swoj gust i kazdemu podoba sie co innego ;) ja np mam czarne wlosy (farbowane;P) i ciemne brazowe oczy, mojemu chlopakowi bardzo sie podobaja, zwlaszcza jak je troche podkresle ciemniejszym makijazem ;)

Gość blue.......
kazdemu fagasowi beda sie podobac oczy jego dziewczyny...:O nie rozumiem po co baby pisza ze cos sie w nich podoba u ich facetów...:O

Gość hththr
niebieskie przypominaja lód, zimno , bezwzglednosc, zlewaja sie z karnacja ledwo mozna je dostrzec a ludzie z ciemnymi oczami to takie ciepłe kluchy :) wiec ja wybieram niebiesciutkie

blue, chyba nie do konca mam kolege, taki troche wariat, ktory od ponad 2 lat meczy swoja dziewczyne, ze kupila sobie szzkla kontaktowe, bo nie lubi zielonego a chcialby ze by ona miala niebieskie oczy ;)

Gość hththr
to nie wariat :D :O tylko zryty beton którego ja bym na jej miejscu kopneła w ten pusty dekiel :O

Gość hththr
tak pozatym wole bladego blondynka z niebieskimi oczetami jak danny saucedo - jest taki czysty, zimny, fresh :D a nie to co brudasy spocone z południa :O:O

Gość blue......
nie wiem czemu ale taka longoria w ogole mi sie nie podoba...:O wiem ze wielu facetom sie podoba ale ja... wole jednak chyba jak kobieta ma delikatna twarz a nie takie COS.....

Gość 87709
szkoda, ze nie ma fioletowych oczow, albo miodowych (jasnych, zoltych)

Gość blue......
pozatym w longorii nie ma nic pieknego...moze oprocz tego ze ma ładna cere i włosy......nie wiem o co to halo o nią

Gość a ja lubię błękitne
cytrusowa masz rację , ale uroda kobiety to wiele składowych ,zawsze znajdzie się "coś" np garbaty nos co całość trochę popsuje.

Polki słyną z blon włosó i blękitnych oczu...taka np Doda ma blon włosy i brązowe oczy do tego łazi na solarium i opala się na mulatke a nestety blondynce super brązowa oplenizan nigdy nie bedzie pasowała tak jak latynosce

Gość a ja lubię błękitne
Masz rację , ale taka moda ,więc te co mogą i te co nie mogą opalają swoje cycki na solarium :D hahah. A Blondynek nie jest w Polsce aż tak dużo żeby mówić iż to nasza narodowa lub słowiańska cecha bo pełno osób o brązowych włosach i oczach.