Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qqqrka

pomidorowa z ryzem

Polecane posty

Gość qqqrka

jak gotujecie pomidorowa z ryzem to czy ryz gotujecie osobno i potem dodajecie do zupki czy od razu wsypujecie do zupy zeby w niej sie ugotowal??

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość 1234567.........
ja różnie i tak i tak....

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość katarynka810
Ja dodaję do zupy i jest super miękki. Właśnie przed chwilą zjedliśmy z synkiem.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Wole osobno

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość a ja tam wolę razem
ryż jest wtedy taki mięciutki, a zupa taka fajnie gęsta... u mnie w domu nikt nie lubi "osobno"... niby na jedno wychodzi, ale różnica w smaku jest :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość sara_mania
ja wole razem-wtedy zupa jest gęściejsza

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość emamcia5555
Zalezy -jednak taka ryzanka fajnie zupe zageszcza,lupie jak tez ryz sie rozgotuje w zupie.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
zawsze gotuję osobno zupę zagęszczam zmiksowanymi warzywami a nie klejem ryżowym poza tym na drugi dzień to juz by byla w ogóle nie do zjedzenia

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość 1234567.........
Ewa 33....dlaczego w ogóle nie do zjedzenia ? ja dodaje tyle ryżu że jest akurat a nie że łyżka w zupie stoi

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
zawsze mi się tak "napuczył", że wychodziła zupa-kit na drugi dzień ile i by nie było "wody", to ryż ją wchłonął poza tym smak sie zmieniał, taka mączna zupa mi nie pasuje wolę ugotowac ryż oddzielnie i wrzucić do talerza przed podaniem/odgrzaniem na drugi dzień ze śmietaną robię to samo, dolewam przed podaniem do talerza zwykle

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość 1234567.........
no tak się może zdarzyć jak za dużo ryżu się wsypie ale ja zawsze gotuje w tym samym garnku i wiem ile mogę wsypać ale czasem gotuje też tak jak Ty .....to takie wspomnienie z dzieciństwa moja ciocia zawsze tak gotowała osobno a smak zupy nie zapomniany :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×