Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qou

histora pewnej znajomości

Polecane posty

Gość qou

on ma zone ja mam meza i dziecko poznalismy sie dwa lata temu nad morzem na czyms w rodzaju warsztatow z fotogrfii laczy nas wiele chyba nigdy z nikim az tyle wspolnego nie mialam on jest nieszczęśliwy w swoim zwiazku wczoraj mi o tym otwarcie napisal choc ja od dawna o tym wiedzialam u mnie nie jest tak zle ale dzis nie mysle o niczym innym tylko o nim ... a za dwa miesiace znow sie spotkamy w tym samym czasie i miejscu i nie wiem czego oczekiwac jak sie zachowac

Gość
to juz kiedys bylo💤

Gość qou
tak to prawda kiedys dawno temu pisalam ale znow mnie naszlo znow te same obawy

Gość
jak ktos ma miekkie serce musi miec twarda dupe. czego nie wiesz konkretnie? czy dla jakiegos fagasa-fotografa nie rzucic meza i dziecka?💤

Gość pytanie do tortury
co sobie zdarłaś ?

Gość
ale o co kaman?

Gość
aaaaaaaaaaaa, mam to;) :D:D:D ha ha ha, bardzo smieszne:P zdziram se nerwy na kafe:classic_cool:

Gość qou
ani ja nie zostawie meza ani on zony za slabi jestesmy na to nie wiem tego czy mozna zyc z poczuciem ze ktos idealny ktory rowniez teskni i mysli jest daleko --jak sie tak zyje>?? moze sa takie osoby na forum ktore maja doswiadczenie w takiej sytuacji

Gość
idealny?!? ile go znasz??? co o nim wiesz??? idealny bo spojrzal na ciebie tak, jak maz tego nie robi??? prosze cie, ile ty masz lat...

Gość qou
znam go dwa lata duzo rozmawiamy doprawdy znam jego wnetrze pragnienia obawy on moje rowniez dla mnie to bardzo wiele chos zdaje sobie sprawe jak nierozsądnie to brzmi

Gość qou
i tak sobie mysle aby tym razem chwicil mnie mocno za reke tylko tyle

Gość mosia123
I rozpocznie sie klasyczny romans.Pamiętaj ,ze masz dziecko, o które w przyszłosci możecie rozpocząć walkę z mężem.Daj sobie spokój .

Gość qou
monisia najgorsze jest to ze ja sobie zdaje sprawe ze to spotkanie jeszcze pogorszy sprawe ale jak czytam ,,niedługo sie spotkamy,jeszcze tylko troche,, to serce mi sciska

Gość
qou, i nawet gdyby teoretycznie cos z tego bylo, po pewnym czasie okaze sie, ze twoj ksiaze tez ma wady. warto? twoje zycie, ale zastanow sie sto razy zanim cokolwiek postanowisz. zniszczyc wszystko i spalic za soba wszystkie mosty to sekunda. zalowac mozesz przez cale zycie, CALE ZYCIE dziewczyno.

Gość qou
wiem jest jeszcze moje dziecko ktore bardzo kocha swego ojca ale jest jeszcze to cos we mnie on nigdy nie zostawi zony a i mi nigdy nie starczy odwagi aby odejsc takie z nas tchórze, partnerzy dominuja nad nami a my jestesmy Ci spokojni wrażliwsi i teskniacy za czyms

Gość mosia123
Ta cała sytuacja zależy jeszcze od twojego statusu materialnego ,rodzaju pracy,którą wykonujesz. Zastanów się czy możesz byc w przyszłosci samodzielna. A kłamstwa, którymi będziesz obdarzać swojego męza ?

Gość kto pisał głupoty na gg
Ludzie to jednak lubią sobie stwarzać problemy :o Puknij się w główkę kobietko. Masz męża, dziecko, sama piszesz, że jest ok, a Ty wymyślasz jakieś dyrdymały. 😭 Jak pan foto pociąga Cię seksualnie, to zaszalej z nim za dwa miesiące w plenerze nadmorskim i będzie po krzyku :classic_cool: Współczuję jednak wyrzutów sumienia, choć wcale nie musisz ich mieć - zależy od Twojego charakterku :p

Gość qou
nie to nie chodzi o fizycznosc choc nie ukrywam chciałabym sie przytulic do Niego jednak tylko tyle nic wiecej pewnie nie uwiezycie wyrzuty juz mam

Gość qou
nasza znajomosc ma inny charakter nie bedzie finalu w łózku to nie ten rodzaj znajomosci to cos więcej

To ja już NIC nie kumam :(

Gość qou
ale marze skrycie aby zrobic mu loda na plazy

Zakochałaś się w NIm platonicznie ? A może to nie miłość ? Czy to przyjaźń damsko-męska ? A może związek pokrewnych sobie dusz ?

Gość qou
tak doladnie zwiazek pokrewnych sobie dusz choc oczywiscie zapewne i on mysli o odrobinie czulosci spojrzeniu czy przytuleniu na pewno tak jest jednak w naszej znajomosci nie ma rozmow o fizycznosci czy jakiegos plytkiego flirtu raczej chodzi o zrozumienie

Gość qou
czy ktos przechodzi cos podobnego??

Gość qou
On i jego zona beda w ten weekend w moim miescie !!!! zaproponowalam im pobyt u nas w domu o matko !!! czy ja dobrze zrobilam

Gość qou
????????????????

Gość hukje
a co tam