Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama 22

czy to normalne?

Polecane posty

Gość mama 22

Mój 16 miesięczny synek bije się po głowie i gryzie po rączkach gdy jest na coś zły i nie jest po jego myśli... martwie się czy to normalne zachowanie bo nie wydaje mi się...

Gość mama 22
nikt mi nie odpowie???

nie mam z takim zachowaniem doswiadczenia,ale mnie sie wydaje,ze nie jest to ok,ja bylabym zaniepokojona i zapytala lepiej lekarza,a moze jest tak,ze dzieci tak robia ,bo chca zwrocic na siebie uwage i wymusic w ten sposob to czego pragna,nie wiem,nie pomoge,sorrrrrry

Gość sara_mania
też wydaj emi się, że Twój synek chce zwrócić na siebie uwagę. Spróbuj wtedy odejśc na chwile od niego, ale tak żeby móc widzieć jak się zachowuje. Wydaje mi się, że jak bedzie sam to nie bedzie tak się zachowywał.Poobserwuj go-jeżeli nadal bedzie tak robił to idz po porade do lekarza. pozdrawiam :)

Gość mama 22
ale on nie robi tego zbyt mocno poprostu to jest akie klepanie po głowie a jak np ja zdejme go ze stołu bo to jest jego ulubione zajęcie to mnie usiłuje ugryźć i jak mu się nie uda to gryzie własną rękę i potem płacze.. myśle że chyba tak rozładowywuje swoją złość jednak mnie to troche niepokoi , on nie jest zbyt czułym dzieckiem- nigdy nie lubiał się przytulać głaskać itp nawet nie chciał jeść z piersi i po wielu wojnach daliśmy spokój...

Gość emamcia5555
A ja mysle,ze tak wyladowuje swoja zlosc .Przejdzie dopiero zaczyna dowiadywac sie co moze a co nie.