Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pimbolina

Mój chłpak nie chce ze mną uprawiać seksu...!!!

Polecane posty

Gość Pimbolina

Witam!! jestem ze swoim chłopakiem od pół roku. wiem że to nie długo jednak znamy się od dwóch lat... jestem jego pierwszą dziewczyną, oboje nie mamy jeszcze za sobą pierwszego razu... bardzo chciałabym TO z nim właśnie zrobić jednak on... NIE CHCE!!! wykręca się tym że nie przed ślubem... wiem że ie chodzi o wiarę czy przekonanie.. chyba czegoś się boi albo wstydzi... albo jest z nim coś nie w porządku... pomóżcie!!!!

Gość Pimbolina
po 19... dlaczego??

Gość może boi się wpadki albo
nie jest po prostu gotowy jeszcze na seks.Do tego jednak trzeba dojrzec psychicznie,faceci też mają obawy.Albo się wstydzi nagości,tego,że może się nie sprawdzi w roli kochanka...powodów może byc mnóstwo,pogadaj z nim SZCZERZE o tym. A w ogóle to byliście juz ze soba w intymnych sysuacjach (czyli petting,pieszczoty,pocałunki,oral itp.)?

mój facet jak miał 19 lat też jeszcze nie chciał seksu(ja miałam wtedy 17) Zrobiliśmy to po 10 miesiącach bycia razem(on miał 20 ja 18)

Gość Pimbolina
petting tak... znaczy nie całkiem nadzy... czasem mam wrażenie że on jest dwoma różnymi osobami... niekiedy zdaje się być chętny jaednak już po chwili mówi stanowcze "nie"...

Gość Pimbolina
w gruncie rzeczy może on naprawdę chce jeszcze z tym zaczekać... a skoro on to i ja... dziękuję :)

do seksu nie ma sie co śpieszyć,na wszystko przyjdzie czas....na razie cieszcie się swoją bliskością,intymnoscią,stopniowo poznawajacie swoje ciała;)Petting,pocałunki też daja mnóstwo satysfakcji:)Seksem zdązycie się jeszcze potem nacieszyć,nie ma co przyśpieszać biegu wydarzeń... Pozdrawiam🌻

Gość serhertsh
raczej wpadki się nie boi. ale może się boi że się nie sprawdzi, że ciebie rozczaruje. nie naciskaj, bo będzie się jeszcze bardziej bronił. daj mu czas. w końcu się zdecyduje na ten ktok. przynajmniej nie próbuje być na siłę dojrzały, jak 15-16latki :/