Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fraboisier

W jakich kategoriach oceniacie faceta?

Polecane posty

Gość Fraboisier

Jestem ciekawa co bierzecie pod uwagę oceniająć faceta? Np po kilku spotkaniach a nie takiego mijanego na ulicy... Interesuje mnie co konkretnego zwraca waszą uwagę ...

Sry zapomnialam o dloniach napisac :D mam taki fetysz ze najpierw buty a pozniej dlonie, ubior itd.

Gość
całokształt :) w tym: poprawność językowa, zapach, czystość :)

Gość Fraboisier
Pobrawiam -> rybenka88 o takiego nie spotkanego na ulicy...źle przeczytałaś... tylko po kilku spotkaniach,randkach... A co z intelektem itd

Gość blackcat
Stosunek do rodziców, rodzeństwa; Ogólny wygląd - czystość dłoni, butów, ubrania itd Stan mieszkania/pokoju (czystosc, porządek itd) Pasje Stosunek do zwierząt Stosunek do kobiet ;) - bycie dżentelmenem jest w cenie ;)

Gość vionnnnaaaaa
1.Zęby 2.Styl ubierania 3.Charakter 4.Oczy,fryzura

poczucie humoru, błyskotliwość, ale ogólnie zawsze szukam \"tego czegoś\" od razu to można poczuć a tymbardziej po paru spotkaniach

Gość Ju......
Generalnie liczy się całokształt, ale też wszystko zależy, kim ten facet ma dla mnie być. Jeśli partnerem - musi mnie pociągać. Jeśli kolegą czy przyjacielem - musimy się dogadywać i akceptować swoje charaktery. Jeśli znajomym - liczą się wspólne cele i zbieżność zainteresowań. Tak czy owak, nie spotkam się z facetem, który mnie nudzi, denerwuje, jest wobec mnie wulgarny czy w inny sposób znacząco odpycha.

Gość Fraboisier
Ju -> Musi Cię pociągać to pojęcie ogólne... Miłość to nie tylko chemia... gdy minie pierwsze zauroczenie i opadną hormony dostrzegamy wady... więc jakąś selekcje pewnie prowadzisz,żeby nie być ofermą i nieudacznikiem... biorąc pod uwagę tylko "pociąg" to wiele z kobiet potem ryczy i pyta o radę na Kafe.

Gość to ja to jaaa
oprócz wygladu zewnętrznego i ogólnej higieny to inteligencja przedewszystkim!!!

Inteligencja, poczucie humoru, pewność siebie, sposób podejścia do życia (który przejawia się także wyglądzie).

Gość Ju......
Wiem, że to pojęcie ogólne. Bo to mieszanka cech osobowych pociąga, a nie jedna konkretna cecha. Do momentu, aż spadną "klapki z oczu" (czyli pewnie 2-3 miesiące), to wystarczy. A potem faktycznie, zwraca się uwagę na konkrety. Dla mnie najważniejsze jest, żeby potrafić się dogadać i rozumieć nawzajem. I, jeśli zajdzie potrzeba, potrafić pójść na kompromis. Reszta jest mniej istotna.

Gość Psedłonim_ideał
Czy moja skromna osobistość, p. Justynaaaa, odpowiada przedstawionym przez Ciebie kryteriom i oczekiwaniom?