Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwne pytanko

Czy ona klamie-termin ciazy a seks...

Polecane posty

Gość dziwne pytanko

Od dawna cos mnie nurtuje.Moja -powiedzmy kumpela-miala niedawno weselicho(przez wpadke).Jest z b.religijnej rodziny,wiec bylo to wielkie przezycie jak sie dowiedziala ze to ciaza!Zatem po kolei: twierdzi,ze wspolzyla z narzeczonym tylko RAZ w Sylwestra,bo troszke wypila,wiec wtedy-wg niej zaszla w ciaze..Ale cos mi sie nie zgadza,bo termin ma na pierwsze dni wrzesnia, a wiem,ze to sire jakos inaczej liczy!! W kwietniu poza tym byla w 5 miesiacu ciazy!!Prosze o odp Panie ktore wiedza jak to sie liczy,bo cos czuje,ze to nie byl TYLKO JEDEN JEDYNY PIERWSZY RAZ:)))

Gość rzeczywiscie dziwne to pytanie
rzeczywiscie dziwne to pytanie A CO CIE TO OBCHODZI?

Gość prowokejszyn jak nic
a co cie to obchodzi? Kurwa niektóre to takie ciekawe wszystkiego, że ludziom by do łózka powłaziły jakby mogły.

Gość albo skok rozwojowy
termin na początek wrzesnia to wspolzycie na poczatku lub w polowie grudnia.

Gość ja_xxxx_ja
a jak współżycie w pierwszej dekadzie marca to poród na kiedy ????

Gość hmmunas
wszystko sie zgadza jezeli zaplodnienie nastapilo w sylwestra czyli w okolo polowie cyklu wiec okres musiala dostac 2 tyg wczesniej czyli okolo polowa grudnia wiec liczac przy standardowym cyklu termin porodu wynosilby na ok 14 wrzesnia ale trzeba uwzglednic dlugosc jej cyklu, jezeli jest bardzo dlugo to termin moze byc rowniez na 7 wrzesnia - i to by sie zgadzalo poza tym im kobieta jest dalej w ciazy tym na usg pokazuje sie inny termin porodu-przewaznie skrocony o tydzien, dwa od tego wyliczonego z okresu wg mnie nie masz czym sie stresowac dobra kumpelo ;)

Gość buehehehhe widac
dobra kolezanka niedouczona za to wscibska jak chuj

dziwne pytanko nie baz taki ciekawy bo kociej mordy dostaniesz. Co za ludzie, co Cie to interesuje kiedy i z kim sie przespała. Moze jeszcze chciałabys znac pozycje i ilosc orgazmów.

Gość rzeczywiscie dziwne to pytanie
nie ma to jak "prwdziwa przyjazn" !!!