gosiak317 0 Napisano Czerwiec 3, 2009 Czy ktoś z was mi powie coś o tych tabletkach? CZy dużo osób miało skutki uboczne? I czy młode kobiety mają problem z ich zażywaniem? A jak cena?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gosiak317 0 Napisano Czerwiec 3, 2009 Nikogo nie ma???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gosiak317 0 Napisano Czerwiec 3, 2009 Kurcze, bo to dla mnie istotne zeby znaleźć jakiś w miarę iedrogi, dobry środek... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1thing 0 Napisano Czerwiec 3, 2009 dzisiaj je kupilam, 3 listki za 22,50 ale dopiero je zaczne brac za pare dni. mam 17 lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość blackcat Napisano Czerwiec 3, 2009 "I czy młode kobiety mają problem z ich zażywaniem? " Nie rozumiem? Młode kobiety nie umieją czytac ulotki czy włożyć o właściwej porze tabletki do buzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gusiaq 0 Napisano Czerwiec 3, 2009 Hym mnie lekarz powiedzial, ze to sa tabletki dla kobiet, ktore juz rodzily.... Ja akurat mialam po nich skutki uboczne i odstawilam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach