Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niebieska róża

Do tych, któe brały ślub w zimie!

Polecane posty

Gość niebieska róża

Jeżeli brałyście ślub w zimie to gdzie robiłyście zdjęcia?

Gość blackcat
moja znajoma brałą zimą w górach a zdjecia miała w plenerze na jakiejś ośnieżonej łące nad strumykiem w połowie zamarznietym. Piękne zdjęcia wyszły :)

Gość niebieska róża
W takim miejscu to na pewno ślicznie wyszły zdjęcia :) Ale jak ślub i wesele jest w mieście i na dodatek nie ma sniegu tylko "ciapka" :(

Gość domi iska
a skąd wiesz, ze tej zimy nie będzie śniegu. Głowa do góry można ostatecznie zrygnować z pleneru i zrobić sobie w studio.

Gość sesja zima
ostatnio widzialam gdzies na onecie sesje jakiejs pary,o mam: http://slub.onet.pl/ic6za,kb4kn,2z9hl,su3,wasze_sluby_zdjecie.html#i=ic70w chyba to byla sesja w jakims parku.uwazam ze calkiem fajna. pozatym dobry fotograf ma fajne studio lub moze zabrac was do zamku,palacu itp.takie wnetrza tez sa super. kiedys widzialam tez ale juz nie pamietam gdzie sesje paru w pubie,przy barze z alkoholami...fantastyczna sesja!jest wiele opcji... nawet na miescie...dobry fotograf potrafi wszytsko:)

Gość domi iska
a swoją drogą ślub zimą, ale gdy jest naprawdę piękna zima musi być wspaniały też myślałam o tej porze roku, ale jednak pogodzie nie można zaufać i wybrałam czerwiec przynajmniej jedyne zagrożenie to deszcz, a nie ciapa.

Gość niebieska róża
ślub nie będzie tej zimy, jeszcze nie ma daty :) Ale od dłuższego czasu myślę, żeby to właśnie była ta pora roku, ewentualnie kwiecień. Uwielbiam słoneczko i wysokie temperatury, ale takie upały nie wpływają korzystnie np na mój makijaż więc po co mam się męczyć. Ale nie tylko o to chodzi. U nas jest problem z wynajęciem sali na wesele, trzeba zamawiać z dużym wyprzedzeniem, a w zimie nie będzie większych problemów. Macie super pomysły, dziękuję za podsunięcie mi ich :) A czy biorąc ślub załóżmy zimą można poczekać i zrobic sesję na wiosnę ?

Gość biolog.ia
no pewnie,a czemu by nie?jesli bedziesz miec swoja suknie a nie wypozyczana np.to zaden klopot. Kwiecen jest super na slub-sama mialam,terminy tez nie sa az tak obladowane wiec szanse sa duze:)

Gość niebieska róża
O tak, kwiecień jest jednym z moich ulubionych miesięcy :) Ale ślub w zimie (zwłaszcza jak jest lekki mrozik i śnieg) to bajkowa perspektywa :)

haha..ta sesja byla robiona w parku im.miasta roth w raciborzu:) ale ludzi ze zdjecia nie znam..fakt,faktem..w raciborzu wiekszosc ludzi robi tam sesje,peikne zdjecie,.zima zamarzniete jezioro,latem labedzie :)

Gość DRHJXMKX
też jestem z Raciborza :P

ja mialam do tego parku 5 minut piechotka..zawsze z kumpela tam lazilysmy fajki palic,zeby rodzice nie widzieli :P

Gość niebieska róża
sesja zima ostatnio widzialam gdzies na onecie sesje jakiejs pary,o mam: http://slub.onet.pl/ic6za ,kb4kn,2z9hl,su3,wasze_sluby_zdjecie.html#i=ic70w Zdjęcie w plenerze naprawdę są ładne, ale te ze studio nie podobają mi się

Gość DRHJXMKX
a ja z 10 minut :P Chodzę tam z dzieckiem na plac zabaw

Gość sesja zima
ale moim celem bylo pokazanie wlasnie zdjec z pleneru,ze studia sa moim zdaniem tez sttraszne

a tak,rzeczywiscie..zrobili tam teraz plac zabaw..taki z ogrodzeniem az:P ja pamietam jeszcze te dwie zardzewialy hustawki i chyba taka powyginana drabinke...

Gość pani derektor
echhh mi się zawsze marzył ślub w grudniu...tak pomiędzy Świętami a Sylwestrem...

Gość niebieska róża
Wiem, wiem :) Tak tylko napisałam. Są takie sztuczne. To już zdecydowanie lepiej robić zdjęcie w plenerze zimą, nawet gdy śniegu na zamówienie nie będzie :) niz takie w studio...

Gość DRHJXMKX
też pamiętam bo się tam zawsze bawiłam ale to było daaaawno :D jakieś 25 lat temu :P

Gość niebieska róża
sesja zima kiedys widzialam tez ale juz nie pamietam gdzie sesje paru w pubie,przy barze z alkoholami...fantastyczna sesja!jest wiele opcji... nawet na miescie...dobry fotograf potrafi wszytsko Podoba mi się ta propozycja sesji w pubie, bardzo oryginalna :)

Gość sesja zima
szkoda ze nie mma pojecia gdzie to widzialam ale zdj byly nowoczesne bardzo i z pomyslem...jak stoja przy barze i pija drinki np.

Gość niebieska róża
OK, ważne że podrzuciłaś ciekawy pomysł :) Poszukam w necie to może znajdę zdjęcia z podobnej sesji.

Gość delilah__
Uważam, że zdjęcia ze ślubu w zimie mogą być piękne:) W jakimś lasku czy na łące, przy leżącym i może jeszcze padającym wielkimi płatkami śniegu:) zupełnie inne zresztą niż te oklepane na torach/w zbożu/na ściernisku/w jesiennych liściach. Sama planuję takie mieć;)