Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NaNaD

1000 kcal jadłospis, moze być ?D

Polecane posty

Gość NaNaD

No Hej :D chciałabym zebyście oceniły moja dietke i moze dołaczycie to wspolnego zrzucania kg ?:P

Gość param-param
ja chetnie dołącze;p ale chyba zapomniałaś wstawić tego jadłospisu;p

Gość NaNaD
a no tak , roztrzepana jestem troche :PP a wiec :) Śniadanie : 3-4 łyzki platkow owsianych i szkolanka mleka lub kefiru ;) 2 sniadanie - jablko obiad- piers z kurczaka kolacja- jogurt, owoc, warzywko do wyboru :D jak myslisz bedzie 1000 kcal ?:) moze proponujesz jakas zmiane ?:) ile chcesz zrzucic ?:))

Gość param-param
Twoje sniadanie to góra 200kcal, II sniadanie to góra 100kcal, obiad też góra 250 kcal a kolacja góra 150kcal a więc razem góra 700kcal;p ja mam zamiar stosować podobną dietę;) ale odpuszcam kolację ;) a obiad będę jadła czasami normalny, tylko w mniejszej porcji;)) a chce zrzucić 20 kg, ale na początek to 10 wystarczy;)) dodatkowo cwicznia, trochę rower, stepperek, rolki, spacery itp;) a ty ile chcesz zrzucić ?

Gość domi iska
Tutaj nie ma 1000 kcal. Chyba, że Twoja pierś z kurczaka jest naprawdę ogromna, ale ja zazwyczaj jadłam taką 100g i było dobrze z surówką się najadałam więc myślę, że i Ty byś nie przesadzała. A pierś bez skóry 100g oczywiście gotowana to można liczyć 100kcal. Jogurt zależy jaki, ale myślę, że naturalny, bo tych słodzonych smakowych nie polecam wiadomo cukier lepiej zrobić sobie samemu jakąs mieszankę owocową ze świeżych owoców i zalać jagurtem naturalnym. Jogurt naturalny można znaleźć taki 98kcal. Owoc warzywko średniej wielkości to też nie więcej jak 100 kcal. Np jabłko 50 takie średnie. Musisz inaczej tę dietkę ulozyc napewno dodac troche wiecej produktow.

Gość NaNaD
aha :DD no trudno to bedzie troche mniej najwyzej albo jeszcze cos do tego dorzuce :P ja mam zamiar jeszcze pic zielona i czerwona herbatke( ciekawe czy cos pomorze ) i cwiczyc :) a do zrzucenia mam 10 kg :) a ile wazysz i mierzysz ?:)

Gość NaNaD
no własnie myslałam ze ta piers bedzie miała duzo kcal :) to trzeba bedzie jeszcze cos dołozyc do tego :)

Gość param- param
a ja się nie będę chwalic ile waże;) przyznam się dopiero jak schudnę;) od jutra ruszam z dietką i mam nadzieję że ten topik nie wygaśnie;) byłam już na wielu i przewaznie osiągały max 200 postów a potem ginęły, a wraz z nimi moja dieta :D

Gość param- param
a do obiadu dodaj sobie warzywka na parze ;) np. brokuły i kalafior;)

Gość domi iska
Pierś na obiad to stanowczo za mało musisz dorzucić do tego jakieś warzywa np. na patelnie, lub surówkę ja np. bardzo lubiłam fasolkę szparagową 100g ma tylko 27kcal! I jadłam sporo więcej kalorii, bo do 1200 i rzeczywiscie jadlam 1200 a nie 700. Jadlam tyle chodzilam njedzona i 25kg schudlam:)

Gość fadeaway90
Przepraszam ze zasmiecem innym tematem ale prosze o pomoc!! Czy mozna stosowac fisiodiur razem z lineą? Prosze pomozcie!!!!!!!

Gość param- param
domi iska gratuluję, niezły winik;) ile Ci to zajęło?

Gość NaNaD
param- param - dobrze :) tez mam nadzieje ze nie wygasnie, a ile najwiecej schudłas ?:) bo ja tak probuje i probuje , schudne np 4 kg i zaczynam sie obrzerac a wtedy to wszystko wraca, z tym ze te 4 kg schudne np na 600 kcal, ale wkonsu stwierdziłam ze takie odchudzanie jest bez sensu i lepiej dłuzej i zdrowiej :) domi iska - ooo Gartuluje utraty wagi! w jakim czasie tak duzo schudłas ?:)

Gość fadeaway90
Przepraszam ze zasmiecem innym tematem ale prosze o pomoc!! Czy mozna stosowac fisiodiur razem z lineą? Prosze pomozcie!!!!!!!

Gość param- param
fadeaway90 - nie mam pojęcia;D a moja przygoda z odchudzaniem zaczęła się rok temu ;) najpierw głodówka -10 kg, poźniej jojo+ 15;) później dieta- od 1000 na początku do ok50 kcal przy końcu... (dużo schudłam, i nie wyglądałam ładnie, rozwaliłam sobie psychikę i powiem szczerze że nie jestemjuż tą samą osobą ( z przed diet) a kg wróciły mi bardzo szybko z nawiązką...;/

Gość NaNaD
fadeaway90 - nie mam pojecia :) Lece i napisze wieczorem :))

Gość domi iska
fadeway polecam wpisac w google obydwie nazwy tabletek i przeczytac czy mozna przyjmowac je z innymi tego typu lekami i bedziesz wiedziala, albo zapytaj w aptece. Ja schudlam przez 7 miesiecy te kilogramy

Gość fadeaway90
a moze ktos pomoc mi to znalezc? blagam!!

Gość fadeaway90
domiska a czy moglabys mi pomoc? ja nie moge tego odnalezc na googlach. prosze o pomoc. a fisio diur to plyn oczyszczający organizm

a oceńcie mój dzisjejszy :D 10.00 jogurt pitny mlekowita 250ml- 180kcal 11.30jogurt pittny mlekowita 250ml- 180kcal 15.00 pół szklanki ryżu z wegetą no i na dziś to wszystko . :O chyba mało witaminek co ? :O

Gość aśkaad
Mało wszystkiego: warzyw, błonnika, białka, witamin, zdrowych tłuszczy.... :o

Gość NaNaD
Hej :) nie napisałam wieczorkiem bo nie miałam jak ;) dzisiajszy dzien diety bardzo dobrze :) tylko trzeba bedzie pocwiczyc jeszcze z godz :D postaram sie wiecej :) a jak u Was ?:)