Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Black Cafe

Kobiety, jaki wzrost mężczyzny i wagę uważacie za idealną?

Polecane posty

Gość markussss
ja mam 178cm i 80 kg . co o tym myślicie ??

Gość prawiczek z warszawy
a mięsień piwny zalicza się do mięśni?

Gość kaja kaja kaja
Mnie strasznie podniecają bardzo wysocy faceci- od 185 do nieskończenie wiele :D Nie znam sie, nie wiem ile powinien ważyć taki duży facet, byleby nie był baaaaaardzo chudy. Znam takiego wysokiego z 190cos ma i jest bardzo chudy, wiec to tak sobie wygląda ale i tak lece na niego :D

Gość no to kaja nie musisz nawet
przy takim klękać:D wybacz, to miał być żart sytuacyjny typowo męski i chamski:D

Gość a co ppowiecie na
195cm wyrostu i waga 100kg?

Gość jhgiugiuvuibvuiyh
to jest pytanie z dupy bo jeden moze miec 185 i 80 kg i byc totalnym pasztetem wrecz byc wysmiewanym przez dziewczyny ze jest pokraczny (znam kilka takich przypadkow z akademika w ktorym mieszkalem czas temu) a drugi 175 i wiecej wagi i dziewczyny bede sie za nim ogladac i nowic ze jest ciachem (przyklad moj kumpel z roku). cyfry nic nie powiedza o wygladzie ciala itp

Gość moje ciacho
Ma okolo 178 cm i wazy troche ponad 80 kg i taki mi sie podoba.

Gość pieknamiszka
temat latwy, lekki i przyjemny :) idealny wzrost 185-187cm; waga ok. 80kg ale z waga to roznie bywa... zalezy od budowy i innych indywidualnych cech... niektorzy wazac mniej wygladaja na wiecej, i na odwrot 👄

Gość dżołł
wiadomo że musi mieć kasę a wygląd to sprawa 2rzędna

Gość cos ci sie lata
pomylily:D

Gość moj eks idealny
186cm i 82 kg. Idealny. Wysoki i smukly ale nie chudy. Taki dokladnie w sam raz. Typ sportowca troche. Piekne dlonie, szczuple przedramiona i dosc muskularne ramiona. Szeroka ale ciagle smukla klatka piersiowa. Dosc waskie biodra, ale nie za chude (zreszta przy tym wzroscie to malo mozliwe). Szczuple ale nie chude, ladnie wyrzezbione i zgrabne nogi. No ten to ma szczescie..i ja tez mialam przez 4 lata...;)

Gość Wjesio
to co powiecie o moich 165/80?

Gość baba baba baba
mam 1,73, wzrost idealny u drugiej strony to kilka centymetrów więcej ode mnie, np. 180. Co do wagi, to trudno podać, nie orientuję się w męskiej wadze... Ponoć mięśnie więcej ważą... Ważne są proporcje i w przypadku mężczyzny, żeby nie było zbyt wielkiego otłuszczenia (np. brzuch piwny itp.), przy jednoczesnym "zaniku" mięśni...

Gość baba baba baba
P.S. "Patyczaki" też nie są specjalnie sexy;)

Gość gość
Tak 183 cm i 85 kg lubie wysokich i barczystych facetow ( nie mylic z pakowaniem na siłce chodzi bardziej o budowe ciała- geny) kolor oczu czy włosów nie ma znaczenia. Nayomiast wazny jest również głos, sposob wypowiedzi, aparycja i usmiech. No i styl ubierania. Faceci w spranych dzinsach i koszulkach odpadaja.

Gość gość
Kiedys mialam 198 cm ale to już za duzo. Jak flip i flap. Więc wole tak 180-186 więcej złe wyglada bo mam 163 cm