Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiszka_krwista

co lepsze????

Polecane posty

Gość kiszka_krwista

chce kupić tabletki ANTYCELLULITOWE, co lepsze? CELLASENE czy iNNEOv??

Gość lizzaa
;D:D no tak, to na wszystko pomoże :P a co do pytania to sprawdź, które są faktycznie przebadane, sprawdzone i ogólnie najlepiej pytaj w aptece :)

Gość ziarnko grochu
Ja myślę, że Cellasene, bo mają udokumentowane badania kliniczne. Nie łykasz w ciemno nie wiadomo czego...

moja dziewczyna to brala ;D wczesniej nie widzialem ze ma jakis problem i co to celulit a teraz wiem ale ona juz go nie ma ;D

Gość broszva
zdecydowanie cellasene, bo mają przynajmniej badania udokumentowanie. Ja czegoś niepewnego nie mogłabym brać. A tak przynajmniej wiem, że działają i jak działają.

Gość cellulozza
W zeszłym roku Cellasene łykałam. Cellulit zniknął po ok trzech miesiącach. Póki co praktycznie nie wrócił, ale to dlatego, że caly czas ćwiczę i się balsamami smaruję. No i mam masażer, codziennie go używam przez 10 min. No ale fakt faktem, cellulitu już nie mam.

Gość mnie nie pomagają
zużyłam dwa opakowania i zero efektu przetestowałam wszystkie dostępne na rynku tabletki na celulit, wszystkie z wyjątkiem Ineovu żadne nic nie dają, efekt placebo lepszy efekt mam gdy minimum miesiac samruję sie najtańszym balsamem na celulit

Gość Tomika
Kończę brać cellasene. Na początku byłam pełna obaw, ale w sumie okazuje się, że kuracja na dobre mi wyszła. Oby tylko cellulit za szybko nie wrócił!

Gość allienn
no jak dla mnie to też zdecydowanie cellasene, ale to dlatego, że o tych drugich tabletkach nic nie wiem. A cella ma przynajmniej aktualne badania zrobione dlatego są moim zdaniem bezpieczniejsze.

Gość Miniczkka
Cellasene. Tak mi jedna farmaceutka powiedziała. A to dlatego, że aktualne badania mają i są dzięki temu pewne i bezpieczne. Ja tylko takim produktom ufam.

Gość e.p.e
Cellasne na cellulit działają super. Ale nie można o diecie i ćwiczeniach zapominać. Ja stosowałam jeszcze balsamy.

Gość B34t4
Ja mimo juz dobrych efektow ciagle pamietam, ze dyscyplina najwazniejsza. W sumie mam juz dobry nawyk zeby wyskoczyc na fitness sie poruszac. Zdarza mi sie czasem podjesc nieco wiecej, ale wage trzymam idealna i tak dzieki temu ;)

Gość hamakki
a co mają tabletki antycellulitowe do wagi? to przy nich się chudnie nawet? wow

Po co truć organizm prochami, one nie pomogą a jak czytam to sporo osób pisze że pomagają ale trzeba ćwiczyć, utrzymywać diete i ew. masować miejsca zajęte celulitem, to po jakiego grzyba brać jeszcze tabletki? Żadna piguła nie jest obojętna dla naszego ogranizmu, to chwyty marketingowe, wierzcie mi, te substancje które są aktywne w takich preparatach zeby były skuteczne musiałyby być w dużo większej dawce (a takich nie można zarejestrować). Ćwiczenia, masowanie, ograniczenie tłuszczów i cukrów - to jest recepta na celulit.