Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Warkocz Komety_

Jakie wrażenia z obsługi przez kobietę 2 Panów?

Polecane posty

Gość Warkocz Komety_

jestem ciekawa, jakie wrażenia można mieć po seksie z dwoma facetami? czy tylko rozpychanie 2 dziurek na raz? a co z intymnością? czy wtedy nie czułambym się jak szmata? napiszcie swoje bliskie spotkanie z dwoma na raz... może warto spróbować?

Ja miałem doświadczenia bardzo miłe. Wraz z moim spowiednikiem - wielebnym Bartłomiejem - spotkaliśmy się w zakrystii dosyć potajemnie z kościelnym przystojnym nad wyraz i pięknym. Najpierw kościelny wyjął swego ruszta i ruszył z nim na mnie niczym Jerzy na smoka acz spowiednik nie chcąc pozostać mi dłużnym wypchał mi usta szczelnie i gruntownie lędźwiem swym wielkim, sinym i niemytym. Najpierw mnie bolcował w migdałki zapamiętale, kościelny swą pałą wywijał mi przy portkach, wnet ściągnął mi spodenki, trzasla guma majtas i dobrał się do wnęki mrocznego zaułka, który służył mi dotąd tylko w jednym celu. Dużo mniej obmierzłym choć woniejącym

Gość Nowalijka_77
Kiedyś na delegacji miałam taką historię, dwóch sympatycznych kolegów dosiadło mnie podczas szkolenia, pamiętam to do dziś, mimo że mineło juz prawie 10 lat. Nigdy męzowi o tym nie mówiłam, ale chętnie bym jeszcze raz to spróbowała. Wyrzutów sumienia nie miałam, czułas się zadowolona, nic więcej.