Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem z toba

Najwazniejszy u kobiety jest wyglad. Koniec kropka.

Polecane posty

Gość jestem z toba
Nelka tutaj wszystkie "ladne". Musisz dac zdjecie inaczej nie uwierzymy.

Gość Ju......
Nie o to chodzi. Ja bym nie chciała jakiegoś super przystojniaka, bo by mi się inne panny do niego przystawiały. Zaufanie - zaufaniem, ale to może być denerwujące. Grunt, żeby mnie się podobał - innym nie musi. :) Dlatego jakbym była facetem, nie chciałabym mieć ślicznej kobiety. Ale może mężczyźni inaczej myślą. :)

Gość Nelkaaa
Nie mogę dac zdjęcia bo zawsze klisze pękały u fotografa.

Gość Nelkaaa
uwielbiam podszywaczy!! :D

Gość jestem z toba
Ju ale mi sie wydaje coraz czesciej ze nie ma czegos takiego jak milosc. Poprostu kazdy probuje zanlezc najlepszego partnera zblizonego do swojego idealu i tyle.

Gość Ju......
He, to Ci powiem, że mój facet jest przeciwieństwem mojego ideału, a ja jego. :D Ale coś zaiskrzyło i poszło. :)

Gość Betaalfa
Co poszło?

Gość jestem z toba
Ju uwierze jak sam tego doswiadcze. Niestety teraz wydaje mi sie ze ludzie sa wyrachowani i pod plaszczykiem pieknych slow kryje sie zwykla hipokryzja.

Najważniejszy u męzczyzny jest gruby portfel. Koniec kropka. Inaczej nie ma sensu się takim zainteresować.

Gość Ju......
Znajomość poszła naprzód. Pewnie, że musisz się sam przekonać - inaczej się nie da. :)

Gość jestem z toba
Extravagina masz racje umowimy sie ?

Gość Lolemoniak
Witam. Ja jestem facetem i nie patrzę tylko na wygląd, nie lubię super głupich dziewczyn, które swoje życie poświęcają na kosmetyki, malowanie się itd... Na dziewczynę zawsze miałem kasę, więc mi nie piszcie, że lecą na kasę, może jakieś jednostki.

Gość xxD
przepraszam bardzo, ale jak wg Was "wygląda ładna kobieta"? xD Bo jak to mówią nie ma brzydkich kobiet, są tylko zaniedbane. A poza tym skoro kobieta ma być ładna, to liczy się tylko ciemny, ładnie opalony, inteligentny facet, bez dysleksji z wyższym wykształceniem i kasą, niezależny od rodziców i nie żaden mamisynek z kaloryferkiem na brzuszku? Ludzie w jakim swiecie Wy żyjecie? Żal Was, a zwłaszcza jestem z tobą, bo nie reorezentuje sobą nic, chyba że sposób jak być zakochanym w sobie...

Gość Lolemoniak
Wg mnie ładna kobieta wygląda tak, że nie jest chuda - normalna waga, a nawet trochę nadwagi, zawsze takie lubiłem. Włosy bez żadnych dodatków i wolę blond, niepofarbowane. Zależy mi na tym żeby była czysta, a nie brudna, miała w miarę biust i tyle. Ja żyję w realnym świecie i nie wyobrażam sobie jakiś lalek z nie wiadomo czym. To jest wg mnie ładna kobieta.

Gość jestem z toba
Co ty opowiadasz sa ladne i brzydkie kobiety. Te brzydkie moga o siebie zadbac i troche poprawic swoj image

Gość oczywiscie ze sa brzydkie
ale musza sie jakos pocieszac

Gość xxD
wiesz co to jest czytanie ze zrozumieniem? skoro tak, to przeczytaj sobie jeszcze raz moją wypowiedź. zwłaszcza drugą linijkę...

Gość xxD
...iprzyznam, że ciekawa jestem za jaka mnie byś ocenił... xxD Liczy się to jacy ludzie są w środku i co sobą reprezentują. Przynajmniej dla mnie.

Gość tysz prawda

tylko faceci tak twierdzą są wyjątki ale mało. Niezgadzam się z tym !!!! opakowanie\" zawsze można zmienić środek jest ważniejszy

Gość oczywiscie ze
sie z tym nie zgadzam dla mnie musi byc bogata i glupia,a wygladac sobie moze jak tam cchce,co to trudno o kochanke czy tam dwie

Gość znawca-
Lusia nie tylko faceci, nie tylko.

Gość samo zloooooo
Kobieta musi byc ladna inaczej na nia nie spojrze. I nie chodzi tutaj o to ze jestem tepy. Wole byc sam niz z jakas brzydula.

Gość znawca--
Najwazniejsze jest wnetrze, ale co z tego jak dla innych nie jest ??? Czy jeszcze tylko wyjatki sa w stanie docenic cechy charakteru ? Wiekszosc ludzi to sfrustrowane pustaki dla ktorych zasady nie maja zadnego znaczenia. Ale bedzie zabawnie jak uroda przeminie. Co oni wtedy poczna jesli 80 % ich wartosci opiera sie na wygladzie wewnetrznym.

Gość StaraPo 30tceDoGazu
..Odrobinę przystojniejszy od Diabła... :D "Najważniejsze jest wnętrze" - jak mawiał pewien Patolog... :D

Gość StaraPo 30tceDoGazu
..Lolemoniak, załapuję się... :D

Gość nie dla wszystkich facetów
jest najważniejszy:P

Gość na wyglad patrzą tylko pustaki
koniec kropka

Gość marokanski sklep
Zapraszamy do zapoznania sie z marokanskim rekodzielem ... Niepowtarzalne elementy wystroju wnetrza i ogrodu ... www.marokostyle.com