Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Czerwiec 3, 2009 Wygląda na to ze lachony w moim wieku zwykle za godzinę chca około setki a małolaty około 20 lat 200 :P.Chyba te stare już zdają sobie sprawę ze nie są niemodne chciaż zauważyłem wyjątek wyjątkowo zachłanny:P. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pocaluj psa w kota Napisano Czerwiec 3, 2009 wspolczuwam ci,zes juz taaaki stary jak te lachony:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Precise 0 Napisano Czerwiec 3, 2009 Jak wyglądała ta twoja analiza? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hehehehheheehhheh Napisano Czerwiec 3, 2009 ale z Ciebie kurwa męska :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szokująca wypowiedź 0 Napisano Czerwiec 3, 2009 na czaterii ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Czerwiec 3, 2009 Ja może nie jestem młody ale w odróżnieniu od lachonów moje powodzenie u panienek w podobnym wieku rośnie:P.A analiza była prosta-wyszukałem w serwisie z prostytutkami kilkanaście przykładów w danym wieku i porównałem ile chcą.I nie pracuję w tej branży:P. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pocaluj psa w kota Napisano Czerwiec 3, 2009 panienki w twoim wieku ?:D dobre sobie:D:D wybacz oddalem siem, bo mnie gmli:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość papapapapa cc Napisano Czerwiec 3, 2009 Potwierdzam takie są ceny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Czerwiec 3, 2009 "pocaluj psa w kota panienki w twoim wieku ? dobre sobie wybacz oddalem siem, bo mnie gmli " Dobra-przyznam że nie chodzi tylko o panienki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach