Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość balustrada

Jak zwalczyć swoją nieśmiałość w stosunku do dziewcząt ?

Polecane posty

Gość balustrada

Jak w temacie . Jak z tym walczyć , żeby wygrać ?

Gość przestaw sie na mezczyzn
sa fajniejsi :-)

Gość balustrada
Pytam poważnie

Gość maja_88
ile masz lat??

Gość balustrada
19

Gość maja_88
a masz jakąś konkretną dziewczynę na oku??

Gość balustrada
tak ... nawet od dwóch lat. Chodziliśmy do jednej szkoły , nawet wydawało mi się że jej śię podobam i że chciała ze mną rozmawiać itp. (zresztą to z jej inicjatywy zaczęliśmy rozmawiać na gg). Ale co z tego jak ja się wycofałem i choć bardzo mi się podobała , dałem jej chyba odczuć że nie chcę tego. I tak dwa lata minęły , kontakt się urwał i nawet nie wyobrażam sobie bym mógł zrobić jakis krok. Poprostu ona mnie paraliżuje ...

Gość maja_88
skoro cie paraliżue to musi ci sie naprawde bardo podobać....to moze ona ma konto na naszej klasie, wiekszosc ludzi je ma wiec moze wyslij jej wiadomosc niby tak co slychac ze dawno sie nie widzieliscie, i moze dziewczyna sama zaproponuje spotkanie...powinien ci jakis facet podpowiedziec, bo ja to sie na podrywaniu dziewczyn nie znam :P hehe

Gość balustrada
Powiem Ci że nawet "boje" się jej zaproszenie wysłać ... Chyba jednak nic z tego nie będzie. Mimo wszystko dzięki za wsparcie :)

Gość maja_88
musisz wziąść się w garść i nie odpuszczaj...jak tak bedziesz robił to wogóle nie znajdziesz dziewczyny...zachowuj sie naturalnie a nie jakieś szpanerskie odzywki...dziewczyny tego nie lubią...a może łatwiej by ci było gdybyś na razie traktował ja tylko jak koleżankę

Gość balustrada
No w sumie to podoba mi sie tez taki kolega z klasy, chyba jestem bi.Chciałbym po kryjomu chodzic naraz z obojgiem.Widzialem raz na wuefie w szkole tego kolegi penisa i byl taki duzy...ah rozmazylem sie

Gość maja_88
hehe:P niezły podszyw

Gość balustrada
Jak mi trudno powiedzieć "cześć" jak ją widze , a co dopiero jak bym miał z nią porozmawiać.

Gość balustrada
Czytałem, że dziewczyny lubią odważnych. Więc może podejśc do takiej, która mi się podoba i zapytac wprost " Ruchasz się od razu, czy trzbea z tobą chodzić"?

Gość maja_88
aż tak odważnych to chyba nie:P tej podszyw idz sie przejdz do miasta wróć za godzine

Gość balustrada
Super że nawet czytać umiesz ... ale czytaj znacznie częsciej bo to już jest bardzo stare

Gość balustrada
szkoda ze jestem taki niesmialy, juz dawno bym sie z nią kochał, wylizalbym jej cipke a ona zrobila by mi fellatio