Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jeansy z housea

oplaca sie????

Polecane posty

Gość jeansy z housea

dac 100 za jeansy z house'a.. nie moge sobie znalezc na siebie jeansow, przymierzalam takie w housie i super leza, ale nie wiem.. :] doradzcie

skoro dobrze lezą i Ci sie podobaja, a innych znaleźć nie mozesz to bierz choc house cropp reserved new yorker itp to typowa chinszczyzna nie zdziwilabym sie jakby szybko stracily kolor, bardzo sie rozbily itp

Gość jeansy z housea
ehh no bo nie wiem;/ nie stac mnie znowuz na dzisny za 160 zl.. to juz jest drogo, a z takich ktore przymierzalam na hali targowej to nie moge nic sensownego znalezc.. za dlugie nogawki, za szerokie itp.. mam niezbyt dlugie ale dosc masywne nogi. szerokie biodra, ciezko mi znalezc cos w czym wygladam fajnie

Gość jeansy z housea
ale mam mateiralowe juz spodnie i sie strasznie rozbijaja;/ znajomi tez mowia ze dzisny im sie rozchodza strasznie z house'a i dlatego nie wiem czy te tez;/

a z drugiej strony kazde spodnie sie robijaja czy kupisz portki za 100zl czy za 400zl ja pracowalam w sklepie wranglera lee i levisa, mam chyba z 15 par spodni stamtad i wcale jakies super to one nie sa jedynie to, ze markowe i masz znak firmowy na dupie ;/ teraz juz chyba nie ma dobrych dzinsow teraz chodzi o zarabianie kasy jak najnizszym kosztem

Gość jeansy z housea
no wiem wiem, sama to zauwazylam.. eh no zobacze jeszcze ;] na wariata kupowac nie bede , zobaczymy, jak cos to poszukam dalej .. ;] a rozmiar mniejsze to troche bez sensu kupowac, bo one sie rozejda w nogach ale w pasie raczej beda takie same i obawiam sie zeby mi sie wpijaly za bardzo, chuda nie jestem:P dzieki za rady w kazdym razie ;))

Gość jeansy z housea
aha.. takze i tak zle i tak niedobrze, myslalam ze te wranglera itp sa lepsze jakies.. ale skoro tak mowisz.. :) to moze je kupie trudno:P na portki za 200 i tak sobie nie pozwole..

w pasie tez sie rozejda nawet bardziej niz w nogach trzeba sobie dobrac odpowiedni fason jesli masz troche cialka i boczki to nie mzoesz nosic biodrowek bo to źle wygląda sredni stan dalby rade

Gość to nie beda biodrowki..
dzieki za rady, chyba je wezme suma sumarum.. moze akurat nie bedzie taka lipa:P