Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość humanistka0007890

bede miala komisa w sierpniu z matmy

Polecane posty

Gość humanistka0007890

bede miala komisa w sierpniu z matmy !! jak mozna nie zdac rok przed matura?? koszmar jakis !!

powodzenia życzę. kumpel miał w tamtym roku i zdał, ale i tak w grudniu rzucił szkołę, bo mu się odechciało :D i do pracy poszedł

Gość humanistka0007890
stara jędza tylko mnie na lekcji dobija ze nawet na poprawce postara sie zebym zdechła !! nienawidzę jej !!!!!!!

Gość a później obowiązkowa matura
z maty :D

Gość o losie naiwniacy
taaa zwal wszystko na nauczycielke jestes tępa - spojrz prawdzie w oczy

głowa do góry, ja przez cały ogólniak miałam co roku komisy z matmy :D i jakoś dawałam radę, za każdym razem zdawałam, ale za to matematyczce szczena opadła jak zdałam maturę z polskiego i historii na samych 5tkach :)) teraz studiuję (kończę) psychologię i nie mam problemów z nauką... fakt że łba do ścisłych przedmiotów nie miałam, ale nie byłam też skończonym tumanem, poprostu taka nauczycielka - nie mogła zrozumieć że nie wszyscy mają matematyczne umysły :) z kolei babka u której bralam korepetycje to mówiła że u niej ze swoją wiedzą miałabym solidne 3... trzymaj się, na pewno dasz radę

a po której klasie ten komis? Przecież tam w lo nic nie ma z matemtyki teraz. Dodawanie i mnożenie i tyle.

Gość łajdaczka ale nauczyć się na
5 z historii i polskiego to umie średnio inteligentna małpa, więc wątpię żeby to ruszyło twoją matematyczkę :O Jakbyś się na tego komisa nauczyła na 5, to owszem można by cię podziwiać.

Gość iuuppppppppppp

Gość pseudominm
A ja całe gimnazjum ledwo co 2 na koniec, a w liceum 4 bo wreszcie normalna nauczycielka. A materiałpodobny przeciez. A wydawałoby się, że jak idę do dobrego LO to jeszcze ciężej będzie. A tu zonk. Dasz radę na komisie. Wcale tak cieżko nie będzie w koncu na 2 będziesz zaliczała tylko. Dasz radę. Ale przyloz się

Gość gratuluje podejscia
ja wlasnie skonczylam studia... matematyke! i strasznie mnie denerwuje takie gadanie! ktos jest humanista... oj i wielka tragedia z matematyka! a np polski wszyscy musza zdawac nawet najbardziej scisle umysly... wiec zamiast siedziec na forach siadaj do ksiazek bo tu Cie prawdopodobnie nikt matemtyki nie nauczy! strasznie mnie wnerwia gadanie ze sie jest humanistka jak sie ma ...17 lat :) blagam....

Gość lalalik
A wydawałoby się, że jak idę do dobrego LO .... taaa dobre lo przyjęło uczennicę z ledwie dopem, ehe.

Gość maturzystka_jeszcze
jak mozn nie zdac matury? Ja mam jutro i prawie nic nie umiem,

Są osoby które umieją chemię i fizykę na dobry a matemtykę na ledwo dopuszczający , no i jak ja mam się nazwać ?:O:O:O:O MNie wkurza to że niektórzy ludzie nie umieją zrozumieć tego że niektóre osoby nie będą nigdy umiały maty Więc wiesz , możesz sobie gadać co chcesz dla mnie mata to niepotrzebne cyferki , które nigdy mi się nie przydają :O

Gość a co to humanistaka
A co to humanistaka co języka polskiego nie zna?? :-O I nawet prawidłowo odmieniac nie umie ... :-( Uwaga, uwaga, prawidłowo: Będę miała komis z matmy w sierpniu. tak jak: Będę miała stół w pokoju - a nie: Będę miała stoła w pokoju. :-O :-P Jednym słowem z polskiego też jedynka.

Gość a co to humanistaka
A co to humanistka co języka polskiego nie zna?? :-O I nawet prawidłowo odmieniac nie umie ... :-( Uwaga, uwaga, prawidłowo: Będę miała komis z matmy w sierpniu. tak jak: Będę miała stół w pokoju - a nie: Będę miała stoła w pokoju. :-O :-P Jednym słowem z polskiego też jedynka.

Gość a co to humanistka
Sash, interesująca teoria :-D Ciekawe jak z chemii i fizyki dasz radę dokonać skomplikowanych obliczeń, do których MUSI się stosować wyższą matematykę :-D :-D

Gość sarmancka
no wspolczuje tego komisa :( dasz rade. Tez jestem slaba ze scislych. Ale za to z obcych mam 6. i polski 5. Ale co z tego jak za rok matura z matematyki?! polegne

No tak... ale wiesz na rozszerzeniu chemii i fizy nie mam :D U mnie dziś komisy były z maty :P

Gość uuuppppppppppppp

Gość Ja też dziś pisałam z maty
no i zdałam , ale z trudem

Gość Kto jeszzce pisał dziś komisa
Lub będzie go pisał ?:D

Gość uuuuuuuuuupaaaaaaaaaaa

Gość Misska
Ja też miałam co roku komis i nawet teraz w maturalnej klasie... :( Jestem załamana, bo starałam się... a teraz wyszło, jak wyszło... Pierwszy semestr zaliczony na 3, a w drugim semestrze jedynka z stereometrii i pogrzebana, bo u mnie trzeba mieć zaliczony każdy sprawdzian, przynajmniej na dopa... Nie rozumie tego... dlaczego dzielicie licea na" lepsze" i "gorsze"? nawet jeśli przyjmują osoby z dopami... to i tak w pierwszym roku wylatują bo nawet w tych "gorszych lo" słaby uczeń nie daje sobie rady...