Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cruellla

Dlaczego nie chce dać mi spokoju??

Polecane posty

Gość Cruellla

Po kilku latach, przez wiele zlych wydarzeń z jego strony dla mnie bardzo krzywdzących postanowilam odejść. Przemówił tu już rozum i pusciłam go wolno, powiedzilam co mialam do powiedzenia, nie odzywałam się, nie ponizalam, o nic nie prosilam. Pragnęlam tylko ciszy i spokoju. No i masz!! Zaczał pisac, dzwonic, ze musimy sie spotkac i wszystko sobie wyjasnic, że on chce mnie widywac, ze teskni i chce miec ze mna kontakt. Ale ja nie chce! bo albo sie z kims jest, albo nie! Po co on mnie jeszcze neka. Ma co chciał, teraz stęka jak dziecko... Z mojej strony o zadnej przyjaźni nie ma nawet mowy.

Gość De Joda
No to podobnie mialam tylko na odwrot.

Gość 1234567.........
więc nie odbieraj od niego tel nie odpisuj na smsy może w końcu odpuści to jedyne wyjście ...i jak jesteś tak zdeterminowana że nie ma powrotu to tym bardziej nie daj się wkręcić w żadne spotkanie

Gość Cruellla
Nie wiem co robić. Chyba rzeczywiście sie z nim spotkam i bez mrugnięcia okiem, powiem mu dobitnie żeby dał mi święty spokój raz na zawsze!!! W doopie mam jego przyjaźnie. On poprostu nie wie czego chce i gra mi na sumieniu. Nienormalny... To chyba jakis syndrom psa ogrodnika...