Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izka706

LIPTOWSKI MIKULASZ

Polecane posty

Gość izka706

Witam Chciałabym się poradzic w sprawie wyjazdu na Słowacje , chodzi mi konkretnie o Liptowski Mikulasz i okolice , był ktos w tamtych stronach ?? i jeszcze jedno pytanko , jak najleiej dojechac tam z z południowo- wschodniej Polski?? pozdrawiam

Gość dina27
ja bylam tam jakieś 2 lata temu, zapewne wybierasz sie do Tatralandi, miejsce urokliwe ale raczej dla rodzin z dziećmi ja osobiście się tam starsznie wynudziłam. zdecydowanie lepiej było popływac jak dla mnie w jeziorku ktore się tam znajduje, a po za tym to tak naprawde nie ma tam co robic

ja równiez tam bylam:) zgadzam sie z poprzedniczką. tatralandia moze byc a poza tym nic ciekawego:) no moze widok z aquaparku na okolice otoczona górami:) cos takiego przez mgłe pamiętam:) ja bylam 4 lata temu chyba:) jestem z wielkopolski więc z dojazdem Ci nie pomogę:(

Gość a później obowiązkowa matura
ja byłem w tych okolicach na sylwestra , fajna okolica zimą dużo atrakcji dla narciarzy i gorące źródła , a śmieg wokół to fajna sprawa , nie wiem jak tam jest latem

Gość izka706
zastanawiam się jak jechać , czy lepiej przez Słowacje , czy może az koło Zakopanego przekroczyć granicę:)