Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klofi

4czerwca rzucam palenie czy ktoś ze mną?

Polecane posty

Gość klofi

Przed chwilą sobie postanowiłam,że od jutra nie palę. Nie wiem czy mi się uda, nigdy nie rzucałam palenia..więc to mój pierwszy raz, a nałogowo palę 5lat.Może ktoś się przyłączy bo wspólnie będziemy sobie "pomagać w walce z nałogiem". Zapraszam

Gość jaaaaaaaaa nooooooo

Gość Ja nie palę od czwartku
I właśnie się biję z myślami, czy lać na rzucanie- nie wyjść z domu, kupić papierosy i puścić tego słodkiego dymka 😭

Gość jaaaaaaaaa nooooooo
jakiego slodkiego.........przeciez to takie obrzydliwe dodam tylko ze pale od 12 lat :(

Gość k123
ja nie pale 4 tyg i 5kg plus;( ale kaszel znikl i nie mam takiego trampka rano a kg kiedys zrzuce:))) powodzenia!

Gość Ja nie palę od czwartku
To ja palę tak ok 7 lat- teraz mam 22 :-O Nie wytrzymam, pieprzę to- idę zapalić :-P

Gość jaaaaaaaaa nooooooo
nie idz. badz silny :D

Ja się przyłączam do Klofi i od jutra mam zamiar nie palić, a palę ok 10lat. Ja dziś rano postanowiłam,że to mój ostatni dzień z papierosem i od jutra nie palę...choć już kiedyś próbowałam rzucić, nawet się ograniczałam..nie udało się. Myślę że teraz się uda, mam taką nadzieję...kupiłam sobie tabletki ziołowe na uspokojenie, mam kilka dni wolnego-do pracy nie idę,,,więc walczę od jutra z nałogiem (:)

Gość palebomusze
jest zdrowa alternatywa to e-papieros czyli elektroniczny szlug ktorym sie zaciagacie ma smak dymka a nie ma substancji szkodliwych wpiszce se w wyszukiwarce wiele o tym czytalam ale jednak troszke drogi interes choc w sumie nie az tak drogi zeby byl nieosiagalny.. poczytajkcie sobie.. tez mysle o rzuceniu ale tyle stresów .. po prostu sie nie da:/

Gość klofi
To spotkamy się jutro na tym topiku i zobaczymy czy da się wytrzymać bez fajki... >>>gosa78 ja ciebie kojarzę z topiku o jedynakach...może ty mnie też???wychodzi,że nie tylko dzieci=jedynaki nas łączą ale i chęć rzucenia papierosów.Jak teraz pomyślę że jutro nie palę to mnie skręca...bo jak tu do porannej kawki nie zapalić...może jakoś dam radę, chociaż spróbuję, bo skoro założyłam ten topik to się nie poddam...zresztą zobaczymy jak to będzie jutro i w następnych dniach.