Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasztanek123

kulka w piersi...

Polecane posty

Gość kasztanek123

Od pewnego czasu przed okresem tak ok. tydzien przed pojawia sie u mnie w lewej piersi a wlasciwie jakby pod nia kulka, zanika po okresie. Bylam z tym u ginekologa, zrobil usg i jest wszystko wporzadku. Zastanawiam sie czy przy ewentualnej ciazy taka kulka tez wychodzi??? Staramy sie o drugiego dzieciaczka, ale ciezko cos to wychodzi, z pierwszym po roku czasu sie udalo. Teraz jestem w 30 dc, cykle mam 30-34 i ta kulka od paru dni. Tak bardzo bym chciala, zeby sie tym razem udalo....ale ta kulka mnie doluje. Miala ktoras taki przypadek...dziewczyny jak cos wiecie prosze piszcie...czy przy ciazy ta kulka tez moze sie pojawic????? Tak bardzo bym cuciala zeby tam juz KTOS zamieszkal:(:(:(

Gość kasztanek123
ojej ...mialo byc ---chciala---- oczywiscie:):):)

Gość kasztanek123
Dziewczyny...naprawde nikt nic nie wie:????????????(:(:(

Mam podobnie przed okresem :) Usg też prawidłowe .Taka uroda związana z hormonami .Pozdrawiam :)

Gość kasztanek123
...no mam cicha nadzieje, ze sie uda....tylko te czekanie jest okropne...a nie dziekuje na szczescie.... Jednak ponawiam moje pytanie...dziewczyny...kulka tez sie pojawia przy ciazy???????

Gość pod kolanem zawsze wyskakuje

Gość kasztanek123
...podbijam watek....moze jednak ktos cos wie....:(:(:(

Gość kasztanek123
podbijam uparcie nadal....:(

Gość eh masz problem dziewczyno
to moze byc wlokniak w piersi umnie tez sie pojawi podczas okresu, ja usunelam, nic sie juz nie pojawia, sprawdz na usg piersi i idz do lekarza na kontrole

Gość kulka oznaka
? Dziewczyno nie doszukuj sie juz objawow we wszystkim. Jak robilas USG i jest ok to tylko hormony. Kulka w piersi nie jest objawem ciazy!

Gość kulka oznaka
A jak straracie sie o nowego czlonka rodziny to wyluzuj, przestan sie starac na sile bo nic z tego nie bedzie taka juz jest psychika ludzka.

Gość kasztanek1234
...myslalam, ze napisalam wszystko jasno i zrozumiale...Ja tylko chce wiedziec czy ta kulka tez moze sie pojawic w czasie ciazy....Na poczatku wszystko opisalam....U lekarza bylam i akurat w moim przypadku to zadne wlokniaki.... W kazdym razie dziekuje za odp....