Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwionaaaaaaa

miekkie piersi= ciaza?

Polecane posty

Gość zmartwionaaaaaaa

mam pytanie. Przez miesiac uzywalam Nuvaring (antykoncepcyjny pierscien dopochwowy) ale niestety musialam go odstawic... Dzis powinnam dostac okres, ale jeszcze go nie mam. Piersi mnie nie bola tylko sa bardzo miekkie. Czy to moze byc ciaza? Czy to po prostu od nuvaringu? pomozcie!!

Gość zmartwionaaaaaaa
dziweczyny wiecie cos moze na ten temat??

W ciąży piersi są raczej twrade i nabrzmiałe >Nie martw się -pewnie to przez pierścien ( w koncu to hormony )

Gość żanette
eh, ja też mam podobne obawy choć nie po nuvaringu a po prezerwatywach (nie mogę stosować hormonów) okres mi się spóżnia 1 dzień - może to nie dużo ale u mnie zwykle było jak w zegarku... :( piersi mi zwykle mocno nabrzmiewają przed okresem a tym razem są takie... miękkie właśnie... poza tym od kiku dni robią mi się dziwne zmiany skórne na dekolcie, plecach, twarzy, na wargach sromowych zewnętrznych też! a na oku jęczmień, choć nigdy takiego nie miałam! boję się potwornie, bo choć nastolatką już dawno nie jestem i wiek na bycie mamą mam odpowiedni, to nie jestem jeszcze gotowa na dzidziusia....myślicie, że to mogą być objawy ciąży???

tak jak pisała awe w ciąży piersi już od samego początku są twarde, takie "nabite";) u mnie od ok 2-3 tyg juz takie były i zostało do dziś... na pewno nie są miękkie:) na serio nie martw się bo nie ma czegoś takiego jak miekkie piersi jako objaw ciąży:P

Gość zmartwionaaaaaaa
no wlasnie wiem o tym ze w ciazy sa twarde, bolace, obrzmiale. JA zawsze przed okresem tez takie mialam, a teraz nic. Piersi sa mieciutkie i nie bola. Mam male piersi i zawsze dookola brodawki wyczuwalam takie jakby twarde guzki a teraz tego nie ma. Wiec mnie to troche zaniepokoilo. Ale mysle ze to wina hormonow. Byc moze przez tylko 1 miesiac stosowania cos sie po prostu przestawilo :P na razie cierpliwie czekam na okres i postaram sie nie dopusicic mysli o ciazy :)

Gość zmartwionaaaaaaa
aha i jeszce jedno. Po odstawieniu krazka okres dostalam po 3 dniach, czyli tak jakby 24 dzien po wlozeniu krazka. A ze normalny cykl trwa ok 28 dni to teraz aby wyzanczyc kolejna miesiaczke musze liczyc od pierwszego dnia krwawienia z odstawienia czy tak jakby po 28 dniach od wlozenia krazka?? na razie liczylam od pierwszego dnia krwawienia ale nie wiem czy to dobrze

Witam, od pieciu lat staram sie o dziecko(drugie). Od jakiegos miesiaca bola mnie piersi aczkolwiek nie sa twarde do tego swedza mnie sutki, zawsze przed@ bolay a teaz to juz tk dlugo trwa. Wczesniej chorowaam a zespol policystycznych jajnikow, inny earz stwierdzil ze moge mec dzeci.....Boje sie rozczarowania wiec nie zrobilam testu:( dodam ze rano mie "muli", kreci mi e w glowie, przy corce nie mialam zadnych objawow i bylam polowe szcuplejsza wiec piersi znaczne urosly a teraz sama nie wiem(przed 1 ciaza mialam 75b, teraz mam 90DD)