Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cytrusowa pomarańczka

chcecie wiedzieć jaka jestem??? czytajcie

Polecane posty

jestem wredna chamska złośliwa mam erotyczne sny w z moim sąsiadem w roli głownej jem wszystko co wpadnie mi w ręce waże 51 kg mam 164 wzrostu jestem opalona choć tylko kilka razy w zyciu byłam na solarium mam zajeebiś**ie błękitne oczy z długimi gestymi rzesami przez co nie muszę się malować uwielbiam prostowac włosy przez co są totalnie zniszczone:D ...uwielbiam grać w piłkę nożną z kolegami:D motoryzacja to moja wielka pasja kocham samochody szybkie autka o niskim podwoziu, nie żaden stuningowany szmelc:D od kilku dni siedze w domu i się totalnie obijam... pale 2 paczki dziennie papierosów, jestem hipohondryczką,uwielbiam zwiedzać począwszy od ogrodu botanicznego w powsinie po ruchome wydmy w łebie czy skansen w klukach lub ruiny zamku książąt mazowieckich...jestem wulgarna potrafie owinąc sobie wokól palca każdego faceta...nienawidze Paris Hilton bo jest tandetna i pusta:D za to szanuje Dode bo zawsze ma wyrobione zdanie na dany temat jest szczera,inteligentna a udaje taka głupiutką tylko i wyłącznie pod publike,zajeebieście wkurzam sie gdy musze rano wstawać i wyprowadzać psa... kocham dzieci ale gdy moi siostrzeńcy są u mnie dłuzej niz dwa dni szlag mnie trafia... PO CO TO PISZĘ?? SAMA NIE WIEM:D:D

Gość polecam polecam
cześć Marysiu jak tam samopoczucie dziś ?

Gość polecam polecam
Pewnie że tak ,z tym że powinnaś ograniczyć palenie papierosów bo za kilka lat będziesz miała kaszel gruźlika i czarne ząbki :) . Max 1 paczka dziennie a lepiej pół bo nikt nie karze Ci rzucać palenia.

jestem wulgarna potrafie owinąc sobie wokól palca każdego faceta.. >>>>teraz to cie ponioslo :D wciagalas cos ? dalej.....jestem wredna, chamska, zlosliwa :) ....tyle wystarczy by omijac cie szerokim lukiem :)

Gość Jaka marysiu
Nie widze tu marysi

Gość do cytrusowej
sama sobie przeczysz, mowisz ze cenisz naturalnosc a podoba Ci sie doda bo UDAJE głupiutka, no skoro udaje to nie jest naturalna,prawda? a po drugie, to ze ktos ma zdanie na kazdy temat nie oznacza z automatu, ze jest inteligentny:)

tyle że Doda nie ma IQ 157 od tak sobie ... przeczytaj jej biografie na necie są tam nawet jej świadectwa szkolne:D:D jest cholernie inteligentna ale to oczywiście moje zdanie...zanim się oceni trzeba poznać człowieka ja miałam taką przyjemnośc i jestem zachwycona jej poglądami na życie:D

Gość do cytrusowej
a wyznacznikiem mojej inteligencji jest to ze nie wierze we wszystko co jest w necie napisane:) rozumiem, ze kazdy inteligennty czlowiek umieszcza swoje swiadectwa w necie? jezeli udaje glupiutka 9(bo jej tak na tym zalezy) to dlaczego z drugiej strony swoje swiadectwa rozpowszechnia ( hmm chyba ze ktos jej perfidnie ukradl i umiescil w necie :D)?? Dlaczego bierze udzial w programach w ktorych sa pseudo testy na inteligencje? jak sie chce udawac glupiego, to sie nie szpanuje swiadectwami.. takze same sprzecznosci... a co do naturlanosci sie nie wypowiedzialas:P

bo ona robi to pod publike...jezeli znana osoba nie "odwali jakiejś sceny" nie posiedzi długo w show biznesie:D:D znudzi sie mediom,fanom widzą ... a Doda króluje na pierwszych stronach gazet i dzieki temu spi na kasie teraz mogła by z tym skończyc i do końca życia życ jak królowa...

Och, w tym temacie jest tak mało obelg, że straciłam pewność, że jestem na kafeterii. Autorce zazdroszczę takiego podejścia do siebie:P

jezeli chodzi o naturalność to nie mieszaj dwóch różnych swiatów ...świata show biznesu i normalnego codziennego zycia...ją trzeba poznać wtedy zmieniłabyś zdanie ludzie jej zazdroszą kasy i sławy dlatego staraja sie z niej zrobić głupią idiotkę choć tak naprawde wiedzą ze taka nie jest

Gość do cytrusowej
czyli jest mega madra, bo z jednej strony udaje glupia a z drugiej udowadnia inteligencje.. hmmm , czy sadzisz ze w zyciu trzeba zablysnac tylko forsa i tylko to sie liczy? nie wazne jak mowia byle mowili? ze jedyny szacunek jaki moze otrzymac to kasa? niestety ludzie o niej mowia,ale dla wiekoszsci z nich jest zalosna, i skoro taka madra to powinna wiedziec ze juz sie przejadla, media o niej jeszcze szumia, ale spoleczenstwo sie juz nia nie podnieca, bo nie ma czym...

Gość do cytrusowej
a Ty wiesz, jestes z nia 24h na dobe:)

Gość polecam polecam
Cytrusowa ma na imię Marysia :classic_cool:

do hahahihihoho ...słońce bo o to własnie chodzi by sobie nie dokuczać by nie rzucac miesem tylko po prostu popisać !wyrazić swoją opinie a każdy ma do niej prawo:D tak jak np "do cytrusowej" podoba mi sie w niej/w nim to że ma własne zdanie własne poglądy...

pomyliłes/as mnie z kimś mam na imię Blanka:D "do cytrusowej" nie nie przebywam z nią 24 h ale naprawde wiem jaka jestem wyraziłam swoję zdanie i go nie zmienie :D wasze również szanuje:D

czesio zgubił przeklinaka ale mnie też nie chodzi o kase ja podałam tylko taki przykład większośc społeczności zazdrosći ludziom wtedy gdy dana osoba ma więcej kasy jak oni gdy się jej w życiu powodzi o to mi chodziło a "do cytrusowej" nabrałam szacunku bo dziewczyna ma swoje zdanie i własnie o to chodzi:D

Gość czesio zgubił przekliniaka
ale przyznasz że są inne fajniejsze osoby i nie muszą udawac idiotek?

Madusia 18 a może czasami warto ujawnić swoje poglądy "wystawić" je na światło dzienne a nie zgadzać się ze wszystkimi do okoła by być "fajnym" :D kruszynko naprawde zaufaj mi warto od czasu do czasu mieć odmienne zdanie na dany temat:D

Gość do cytrusowej
oczywiscie, ze warto mieć własnezdanie, ale agresja, czesto publiczne wyzywanie innych , machanie tyłkiem to dla mnie brak szacunku- do wlasnego ciala, ale wg mnie to trzeba miec klase i szacunek do siebie. Wazne zeby cos po sobie zostawic, troche wiecej niz nagie fotki i skandale, cos "wiecej" niz kase....