Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dariaxxx

trudno mi znalezc prace bo jestem zbyt piekna?

Polecane posty

Gość dariaxxx

czy ktos ma taki problem?szukam pracy w dziale marketingu i gdziekolwiek ide na rozmowe z kobieta szefową patrza na mnie z zazdroscia i dosłownie czuje ze jestem dla nich zagrozeniem ,jetsem sympatyczna i pewna siebie,znajomi mówia ze mam niesamowitą urode kolezanki z poprzedniej pracy dogryzały mi cały czas,krzywo sie patrzyły bo zwracałam uwage wszytskich mezczyzn,gdziekolwiek sie pojawiam tam panie nie daja mi zyc

Gość ouioui
tak, masz pewnie zajebiste kwalifikacje, jestes super w robocie, ale nikt nie chce tak dobrego pracownika, bo jestes piekna, wmawiaj to sobie dalej:D🖐️

Gość czesio zgubił przekliniaka
A co te koleżanki zazdrosne mówiły? Z babami zawsze tak jest, nie przejmuj się:-)

Gość moze uczesz sie
w niepasujaca fryzure i ubierz nie zbyt ładnie na rozmowe , ale mimo wszytsko elegancko

Gość dariaxxx
kwalifikacje mam swietne ,wykształcenie tez wyzsze,kursy wszytsko co potrzeba

Gość ouioui
Przynajmniej w polowie takich firm(a nawet w wiekszosci) szefowie to faceci, wiec dziwne, ze jeszcze nie masz pracy, bo kazdy szef dalby sie pociac za piekna i kompetentna pracownice. Prawdopodobnie sie przeceniasz pieknotko:D

Gość dariaxxx
naleze do tych które wiecej zasłaniaja niz odsłaniają

aha:D juz widze jaka musisz byc piekna:D tak sobie wmawiaja takie pasztety jebane,mysla ze jak napompowaly sobie wargi chemia to juz sa zajebiste i sexy:D ty jebana suko,pustaku pierdolony:D jestes pasztetem i byle gownem,musisz znac prawde ruro:D

Gość maja_88
dajcie jej spokoj..no niestety tak jest ze jesli jestes ładniejsza niz przyszla szefowa no to cie nie przyjmie..kobieca zawiść...

Gość dariaxxx
byłam na 4 rozmowach z szefowymi ,na jednej był facet i jakas kobieta obok , szef był zachwycony juz rozmawialismy o pracy kiedy gdzie jak ... po czym kobieta wtraciła sie na koniec z sarkastyczna miną i powiedziała ze oddzwonimy do pani a tel milczy

Gość egaudi2
ale dziwne, że te "piękne" nigdy nie wklejają swoich fotek żeby udowodnić swoją urodę :D ale nawet fotka bez karteczki z napisem "Kafeteria" jest bezużyteczna jak śmieć ;)

Gość dariaxxx
i oto przykład na forum ,chciałam porozmawiac na temat,zwyczajnie tak jak na inne tematy a juz dostaje obelgi i posadzenia załosne ze pasztetem musze byc i od razu pusta.....zwykła ludzka zawisc która spotykam codziennie.ludzie najchetneij chcieliby widziec słabszcych od sienbie i brzydszych ......

dariaxxx>>>> ty jestes wlasnie slaba :O ktos silniejszy nie zwrocilby na tego posta uwagi ...ty zwrocilas a wystarczy ignorowac bo ci ktorzy z toba pisza na powaznie nie zauwazaja glupich docinek :)

Gość opukl
I właśnie po powyższych wypowiedziach mozna zauwazyć że potwierdzają się twoje obserwacje- brzydcy ludzie nie lubią ludzi pieknych. I nic na to nie poradzisz. Szukaj firm gdzie szefem jest facet, albo rozsądna kobieta,która patrzy na kwalifikacje oraz wie że ładna pracownica to skarb.

Gość TY JESTEŚ PIERDOLNIĘTA
A NIE PIĘKNA.ŻAL Brzydula- jesteś słodka pozdrawiam.

Gość maja_88
ja tez szukalam pracy i mialam pecha zawsze trafialam na kobiety...a teraz akurat był facet i mam pracee...sie dziewczyno nie zalamuj...