Folklore 0 Napisano Czerwiec 3, 2009 Chce jechac w koncu na jakas wycieczke w cieple kraje . Padlo na Ibize zwlaszcza ze moj chlopak bardzo chce tam jechac . Czy lepiej wykupic sobie wycieczke z biura podrozy czy moze leciec na wlasna reke , zamawiajac wczesniej lot i hotel . Co prawdopodobnie wyjdzie taniej ???? Dzis patrzylam w biurze podrozy i wycieczka z przelotem w obie strony i hotelem w ktorym sa 2 posilki na 7 dni kosztuje od osoby 269 funtow Moze ktos byl i doradzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja bylam na ibizie Napisano Czerwiec 6, 2009 wycieczke wykupilam na wlasna reke. lot easyyjetem w obie strony kosztowal mnie 70 funtow plus hotel (6 nocy)- na 3 osoby ,hotel dwugwiazdkowy razrem ze snaidanie to bylo 120 funtow (po 40 f na osobe)ze strony www,travelrepublic.co.uk powiem tak-wybir hotelu dwugwiazdkwoeg to byl zzajebisty blad . ogolnie ibiza jest przereklamowana i raczej nudna, odradzam tam pojechac- nawet nie czujesz ze jestes ww hiszpanii bo tam sa sami anglicy. mozesz sboei pojeha do brighton czy gdziekwoliek nad morze i uwierz mi na jedno ci wyjdzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jekaterina 0 Napisano Czerwiec 6, 2009 Zastanowcie sie nad ta Ibiza.To jest wyspa,ktora ma opinie najbardziej imprezowego miejsca na wakacje.Sama nie bylam,ale slyszalam od znajomych,ze jezdzi tam niestety mnostwo Angoli,jest glosno i balangowo;-)Jezeli jedziecie w dwojke,to moze lepiej wybrac cos spokojniejszego?Chyba,ze nastawiacie sie na calonocne imprezki:-)Radze szukac w biurze podrozy,pakiet wyjdzie taniej niz zamawianie samemu.A jak traficie jeszcze na \'deal\'a\' to juz w ogole.Powodzenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bylem tam kiedys Napisano Czerwiec 7, 2009 na Ibize jest jak w angielskim miescie w weekend,pelno napitych i nacpanych malolatow....ale jak ktos lubi clubbing to warto,generalnie lepiej na wlasna reke,lata tam rynaair,easyjet, dosyc drogo,,,wejscia do klubow drogie,,,sa lepsze miejsca gdzie mozna ciekaweie spedzic wakacje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach