Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kosmetyczkaaaa

eliksir dla tłustej/mieszanej cery za grosze

Polecane posty

Gość kosmetyczkaaaa

myslicie ze aby byc piekne trzeba wydac sporo pieniedzy na kuracje w gabinecie?nie. sa odpowiedniki drogich zabiegów które mozemy stosowac w domu. jeden z nich to kwasy aha . wystarczy potraktowac twarz np sokiem z cytryny potem zmyc .efekt ?skóra nastepnego dnia jest gładka jak pupa bobasa.trezba uwazac na słonce dlatego najlepiej zasłaniac twarz na solarium albo zabiegi te robic w porze jesiennej lub wiosennej...:Pchyba ze ktos nosi wysokie filtry i mało wychodzi na słonce:P

Gość bita śmietana w sprayu
o fajnie:) a jakie jeszcze masz domowe sposoby takie? np dla cery mieszanej - na te okropne pory:o

Gość bita śmietana w sprayu
jestes?

Gość kosmetyczkaaaa
same specyfili zewnetrzne nie pomoga trzeba by udac sie na hydrokolonoterapie ,lewatywy i te sprawy oczyscic jelita,organizm, zeby ten syf w postaci łoju i "pryszczy" nie wychodził... dobre sa tez: zsiadłe mleko (kwas mlekowy) wino czerwone ale takie własnej produkcji maseczka z drozdzy super tez działa aloes moze byc taki hodowany w domu

Gość kosmetyczkaaaa
im wiecej syfu w jelitach tym wiecej zaskórników

Face Okey- spróbujcie. U mnie spektakularne efekty przyszly po miesiacu zazywania. I to nie tylko na twarzy, ale lepiej jest ze skora glowy (mniejszy lojotok), z wlosami i paznokciami. Face okey zawiera wlasnie wyzej wspomniany kompleks bialek serwatkowych. Dla mnie cudo. Nie wiem, czy to ma wplyw takze na jelita, ale zaskorniki nowe sie juz nie pojawiaja ;)