Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szammajamaa

doda ma wszystko co chciałaby miec kazda

Polecane posty

Gość szammajamaa

urode bogactwo seksapil faceta sławe gust powodzenie inteligencje

Gość wawelski
Doda na prezydenta

Gość o takkkkkkk
a zwłaszcza inteligencję :)

za taka urodę, seksapil a szczególnie gust i inteligencję hahaha to ja podziękuje...ale bogactwem bym nie pogardziła :D

Gość ruderyk
Wątpię w to aby z tym wszystkim była aż tak bardzo szczęśliwa ;)

Gość A robic to nie ma komu
Ale nie ma gustu ani wyksztalcenia

a ja nie chcę być blondynką i nie chcę miec silikonowych cycek i nie chcę udawać takiej słodkiej idiotki aaa i porsche też nie chcę i coooooo???

Gość
''nie ma rozumu.....'' :D:D:D:D magnolia:classic_cool: ktos tu ogladal reklame lodow koral?:classic_cool:

Gość a zielonookie
Jedyne co ma Doda, a czego nie mam ja, to pieniądze. Ma twarz tranwestyty, sztuczne piersi (ktore za kase, kazda kobieta moze sobie zrobic). Jej inteligencja jest ponizej przecietnej. Wszystkie swoje wypowiedzi ma wycwiczone, a zapytana o cos niespodziewanie, nie potrafi sklecic porzadnie zdania. Swój sukces zawdziecza pyskowkami, wyzywajacym strojem, pokazywaniem golej doopy, procesami sadowymi, jezdeniem jak szalona po ulicach i moglabym tak wymieniac i wymieniac. Jednym slowem nie ma czego zazdroscic.

Gość wawelski
Dodzia idzie jak przecinak - lepsza ona niż Jola Rutowicz

Gość a zielonookie
akt - Rutowicz to totalna pomyłka :o

Gość szammajamaa
laski wy zazdrosnice głupie zazdrosnice zal mi was

Gość ruderyk
Dlaczego do tej pory nikt nie zadał pytania , kto tak naprawdę wylansował DODĘ , czyżby tylko media ? A może DODĘ wylansowały tlumy małolat , które chcą się ubierać i wyglądać jak DODA i być puste jak DODA :) To dzięki naśladowczyniom ona ma teraz to czego jej zazdrościcie.

Gość szammajamaa
no i co zajebiscie wyglada.jest seksowna wy zazdrosnice głupie hahaha wy pewnie siedzicie przed telewizorem i uzalacie sie na d soba mówicie swoim chłopakom jakie to grube jestescie narzekacie i wogóle ...na ulicy nikt na was uwagi nie zwraca zwykłe dziewczyny o szarej osobowosci zwykłe szaraczki tylko dodzie zazdroszcza.....

Gość szammajamaa
ruderykl i super słowa ! to wałsnie ona ma ten magnez i ona przyciaga i ja chca nasladowac .niektórzy na siłe próbuja byc kontrowersyjni itd i nikogo to nie interesuje a doda zwraca uwage przyciaga niczym magnez.

Gość nol... eee
zanim zaznajomiła się z chirurgami plastycznymi to całkiem fajna laska jest ;) I mówie to ja - kobieta

Gość wawelski
Dodzia jest zadbana i nie jest koniem jak Jola. Z Jolą nic się nie da zrobić.

Gość szammajamaa
buhahhahaha tysiace lasek kładzie tone makijazu i nawet faceci i kobiety nie zwróca na nie uwagi .przejda jakby były niewidzialne.po drugie makijaz w koncu po to jest zeby upiekszał.po drugie kazdy wychodzi na fotkach czsem brzydko nawet w makijazu.....zazdrosnice:D:D:D

Gość ruderyk
jeżeli małolaty chcą naśladować DODĘ to tylko plagiatują , małpują lub klonują się na wzór DODY , zobaczcie co zrobiła DODA za pomocą Waszych pieniędzy , wymyśliła własny styl i nazwała się królową , dziewczyny - obstawiam, jesteście tysiąc razy piękniejsze od DODY ale nie potraficie odszukać własnego stylu, gdy znajdziecie to będziecie się czuć dużo lepiej, wystarczy olewać koncerty DODY i już , nie zarobi więcej i będzie po DODZIE , jej produkcji rajstop również nie musicie kupować :)

Gość wawelski
Dodzia jest lepsza od miodzia

doda wymyslila wlasny styl?! :D prosze, przeciez jej styl to podrasowane blacharstwo. zapewne wszystkie dziewczyny lubiace tipsy i biale kozaczki by tak wygladala gdyby mialy wiecej kasy

Gość a zielonookie
Piękna kobieta nawet bez makijażu wygląda ślicznie, a Dodzia ma zniszczoną cerę, bez makijażu wygląda na dużo więcej lat. Bez ingerencji chirurga plastycznego wyglądałaby jak zwykła szara mysz. Nie wiem czego tu zazdrościć? Sztucznych piersi? Nadmuchanych ust? Puknij się w głowę... Nie każdy ma kiczowaty i tandetny gust :o

niestety nie od dzis wiadomo, ze faceci wlasnie takie laski lubia najbardziej :O

Gość wawelski
ja Dodzie widziałem z bliska z 3 m i ona jest the best

Gość a zielonookie
A lubią, lubią... w końcu białe kozaczki, miniówka i wydymane usta oznaczają darmowy seks :)